Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

mojbutik.si Blog

Domov Blog Nova funkcija. Kolekcije

Nova funkcija. Kolekcije

Juhuhu pa je nova funkcija tu! Vedno mislimo na vas drage uporabnice Mojbutik.si! S to novo zabavno funkcijo si boste hkrati krajšale čas in razveselile druga dekleta na strani, saj boste v svoje kolekcije nedvomno vključile tudi njihove vroče modne kose.

Collections, picture B

Kaj potrebujete da ustvarite kolekcijo?

  • 12 artiklov, ki bi jih rade dodala v kolekcijo. Potrebujete njihove URL naslove, ki jih najdete na vrhu brskalnika, ko odprete določen artikel. Izdelke morate izbrati pri različnih uporabnikih, saj lahko od istega uporabnika uporabite le dva.
  • naslov, ki je lahko tudi zabaven, vendar mora ustrezati vsebini kolekcije. (Držite se osnovnega bontona in pravil same strani.)
  • opis, ki mora na kratko povzeti idejo tvoje kolekcije. Bodite kreativne in opišite od kod vam inspiracija za kombinacijo.
  • ključne besede (oznake), ki bodo omogočile kupcem da vašo kolekcijo najdejo hitreje. 

 Collections, picture A

Ko ustvarjate kombinacijo ne pozabite, da za funkcijo veljajo enaka pravila kot na celotni strani. Bodite prijazne in ljubeznive do ostalih uporabnic in se zavedajte, da namen kolekcij ni samopromocija vendar nakakšno "timsko delo". Zato bodite prijateljsko raspoložene; pomagajte si med sabo in ustvarite čimveč kreativnih kombiacij, ter jih delite naokoli.

 

Mojbutik.si

P.S. Mojbutik.si ima pravico odstraniti neprimerno kombinacijo ali blokirati uporabnika, ki se ne obnaša v skladu s pravili - brez predhodnega opozorjenja.

 

 

Ustvarila sem kolekcije, vendar so uporabnice čez nekaj časa odstranile prodane artikle in v eni kolekciji ni dovolj artiklov, ko pa želim dodat nove, pa piše "Vnesi pravo mesto artikla", kljub temu, da je link identično zapisan kot na staro dodani artikli.. kaj se dogaja? :s