Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

ne moreš verjet!!!

Katastrofa,da obstajajo dekleta k točno vemo kje naročajo oblačila in potem, naročijo npr. kopalke za max. 12 € prodajajo pa jih tle za 65 €...HALOOOO!!! Pa ker je tu nor!!!?? Pa k ni osnovnih da so tolk vredne, al pa ona varjanta od VS kupi tam oblekico za max. 15 € prodaja pa jo potem tu za 40-50 € niti slučajno se mi ne zdi fer, o.k. ne rečem če jo mal dražje prodaš če že,npr. da si sam dal zanjo 15 € pa če jo potem prodaš za 18 ali max 20 e ne pa da hoče pol zanjo 30-35€ al pa kopalke 2x-3x al pa celo več zanje , k pa je dala sama zanje,to se mi res ne zdi fer...kaj pa vi pravite ostala dekleta na to?
2014 05 10
Oja s tem imamo probleme non-stop. Meni so najbolj smešne jeans pajkice z mašncami ob strani. Prodajajo se za 40€ ali več. Halooo saj se use že spoznamo na e-bay in vemo da več kot 15, 20€ niso! Meni je v teh primerih samo žal deklet, ki še niso seznanjene z e-bayem in nato kupujejo tukaj veliko dražje. Drugače pa razumem punce, ki na primer prodajo kopalke namesto za 10€ za 15€, ampak namesto 10€ pa za 30€ -no tega pa ne morem nikakor razumeti!
2014 05 10
Ja :) Jaz sem tudi zadnjič našla oblekce, kratke spredaj, dolge zadaj pa jih je punca prodajala za 20 eurov plus poštnina. Na ebayu pa sem jih našla za 7 dolarjev s poštnino vred, kar je malce več kot 5 Eur :) Siva ekonomija :P
2014 05 10
@nina_damijan res je, sicer moraš vedeti, da potem k ceni lahko prišteješ še poštnino, ki je velikokrat skoraj višja od izdelka, ampak vseeno. Narediš si Pay Pal in potem veselo vpisuješ številko svoje Vise :P Bolj se mi zdi neumno, da dejansko "švercajo" nove stvari, ker to pa res ni bistvo butika.
2014 05 10
Tudi meni gre to na živce. Zdaj se na veliko prodajajo kopalke Harve Leger ali HV ... po 30, 40 eur. Po ebayu jih lahko dobiš za 10 dolarjev pa še poštnina je zastonj ker so iz kitajske. Drugače glede VS pa ni fer da prodajajo ''fejk'' brez da zraven to napišejo. Pa hočejo preveč zato. Jaz sama imam nekaj stvari od VS in cene so realne tistim ki sem jih jaz plačala....moram pa reči da se ne splača naročat ker je čisto predrago, potem ti pa še napačne velikosti pošljejo ali pa ti pač ni prav ... si pa tam =/
2014 05 10
Se popolnoma strinjam...sele ko zacnes mal brskat po tujih straneh, vidis kaksne so resnicne cene teh "odlicnih replik", ki se pojavljajo tu gor... Oblekice alla kim kardashian, puloverji kenzo/dope/boy london, kopalke VS... Vse to dobis po tako smesno nizkih cenah (replike seveda), punce pa to prodajajo po 30eur...in vcasih niti ne napisejo da gre za repliko...zalostno ampak se znajdejo...easy money pac...
2014 05 10
Nekatere bi res rade obogatele na tuj račun. Zaradi mene naj imajo takšne cene. Itak nebom teh ponaredkov za taki denar od njih kupovala, če si jih lahko sama naročim. Mene edino moti, da zasedajo cel butik s temi stvarmi. Ta stran je namenjena prodaji svoje garderobe, ne pa da odpreš stran in te zasipa s temi fake kopalkami, allstarkami in koriscami.
2014 05 10
Mi je sicer vseeno kak katera prodaja, ali za koliko.. Ampak hudiča to je second hand spletna stran !! Mislim, da je vse šlo preko mere..
2014 05 10
če katera preko aliexpressa kaj naročuje naj se mi javi na zs, ker bi imela 1 uro pa ne morem sama naročt
2014 05 10