Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Prosim za pomoc

Pozdravljene vse skupaj [:Nasmeh] prosila bi vas za pomoc oziroma za mnenje.stvar je sledeca: tukaj gor sem prodala jakno, ki je bila nova, samo pomerjena. Nekaj casa je visela v omari nato sem se odlocila da jo prodam. Jakno sem oblekla, slikala in objavila na butiku. Kupila jo je ena izmed punc [:Nasmeh] nujno jo je potrebovala do petka, zato sem jo poslala takoj ko sem dobila njen denar. Punca me je v petek obvestila da je jakna vtrgana na notranji strani rokavov, prilozila je tudi sliko. Problem je, da sta oba rokava enako strgana, in ni mi jasno kako bi se lahko rokav skoraj pri zepestju strgal na notranji strani, POZOR na obeh straneh. Ko sem jakno probala bi morala tudi jaz cutiti luknjo oz. poriniti roko vanjo, se vam ne zdi. Ker punca zivi 10min voznje od mene sem ji ponudila osebno srecanje, vendar si izmisljuje vse mogoce izgovore, da je ni doma, da se uci za solo itd. Ponudila sem ji da se pripeljem do njene hise in mi preda jakno, jaz pa ji vrnem denar, ceprav vem da jakna ni bila poskodovana ko sem ji jo poslala. Punca ima veliko pozitivnoh odzivov, zato zal ne vem ali sem jaz nora ali pa se mi ona dela rahlo norca? Trdi da hoce poslati preko poste, torej ce ima cas za odhod na posto kako potem nima minutke casa da pride iz hise. Zal ji ne vrjamem, zato bi se rada z njo srecala v zivo a se me izogoba. Kaj mislite ve? Jaz vem zase, da ce bi dobila strgano stvar, mi ne bi bilo tezko stopiti iz hise za 5min in jo vrniti punci ona pa meni denar. Ce pa bi imela slabo vest pa se bi je vrjetno hotela izogniti [:Nasmeh]
2014 05 11
Se strinjam, če bi imela čisto vest bi se verjetno takoj dogovorila za srečanje s tabo, tako pa je očitno tukaj nekaj v ozadju. Pomoje je prišlo do nezgode, za katero hoče sedaj okriviti tebe (strgani rokavi), ali pa ji jakna preprosto ni všeč .. Ne razumem pa, zakaj se noče srečati s tabo? Grem stavit da tu nekaj ne štima :) Pa veliko sreče pri reševanju problema.
2014 05 11
Ne razumem niti jaz, najprej je napisala da ima zelo veliko dela za solo drugic pa da je ne bo nic doma in tudi ko bo doma bo brjetno mogla kam it na hitro? [:Nasmeh] V bistvu mislim da se me res izogiba, ter po vseh moceh hoce poslati po posti a jaz ji zal ne vrjamem da mi bo to sploh poslala v paketu. Nihce mi ne bo rekel da nima zenska 2mi uti casa da stvar aamo prinese iz hise, ce ze noce nikamor hodit.
2014 05 11
Hm, že tak si tolk dobra, da si pripravljena sprejet nazaj jakno in vrnit denar (glede na to da si prepričana, da jaknica ni bila uničena, ko si jo prodala), potem pa si bo še punca izmišljevala... jaz ji glede na odnos, ne bi vrnila, je povsem očitno, da se izogiba..če bi imela čisto vest, se vrjetno ne bi :))
2014 05 11
Zgleda da nima obraza da bi se pokazala in "soočila" s tabo :O
2014 05 11
Tolk dela pa tut nihče ne more met, da ne bi našel 3 minutke da ti osebno vroči jaknico? Tut za wc si moraš vzet čas, ne glede na to kako natrpan urnik imaš. Pomoje se punca res izogiba ker nima čiste vesti. Jaz predlagam da vse skupaj pustiš in pozabiš, če bo kaj želela bo že ona vzpostavila kontakt s tabo. Preveč prijazen tudi ni fajn biti, ker te potem vsi izkoriščajo-preverjeno. Povej ji, da če želi dobiti denar nazaj, naj sama predlaga čas in kraj srečanja, v nasprotnem primeru pa je zadeva zaključena. Če bi se za vsak artikel tako trudile in ponujale 100 in 1 možnost vračila itd, ne bi nobena nič prodala.
2014 05 11
Žal ji ne bom več dala možnosti, ker glede na to da sem ji že v soboto rekla da pridem po jaknico sama, s tem ona nima nobenih stroškov,pa punca ni želela. Da pa bo nosila jakno en teden pol pa vrnila pa hvala lepa [:Nasmeh] hotela sem osebni prevzem, ker ji ne zaupam kaj bo poslala v paketu namreč. Hvala vsem za mnenja! [:Nasmeh]
2014 05 12