Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Dom /

Živali /

z psom na vlak (nujno pomoč)

Pozdravljene! Z Psičko grem čez par dni na morje z vlakom, na železniški postaji so mi povedali da je za psa ki je veliki do 30cm prevoz brezplačen. Moja psička pa je velika 33cm ter bol buckasta in težka zato je glih v torbico za pse nebi rada dajala saj bi mi roka odpadla ker 10kg nosit v eni roki ni tako lahko..Ker je 3cm večja nebi rada plačala polovične cene,ker po mojem mnenju se mi zdi to malo tak..ampak če bom mogla,te pač bom..Zanima pa me kakšne izkušnje imate vi z vlaki? In če majhen pes na vlaku tudi potrebuje nagobčnik,namreč zdaj grem prvič z psom na vlak in nimam veliko izskušenj...
2014 07 05
Prevažate lahko majhne udomačene živali , ki so zaprte v kletke ali košare in ki se lahko namestijo kot osebna prtljaga, ter majhne pse, če jih je mogoče držati v naročju. • Večji psi morajo imeti nagobčnik , biti na vrvici ter ležati na tleh, tako da ne ovirajo drugih potnikov. Zanje je treba plačati polovično ceno vozovnice po mednarodni potniški tarifi. V spalnih vagonih in vagonih z ležišči in posteljami se psi lahko vozijo, če je potnik v oddelku sam. Pse in druge domače živali lahko peljete z vlakom le, če s tem soglašajo drugi potniki v vagonu oziroma kupeju.
2014 07 05
... Ah, dej, pomoje ne bodo kompliciral za tistih 3 cm. :) Ti kr povej, da je psička male sorte, točno 30 cm. Z metrom pa valda noben ne hod okol. Probaj jo nest v torbi, če ne drugače pa torbo v naročju, potem ko boste v kupeju oziroma na vlaku jo pa vn dej pa na špago. Sej če je lepo vzgojena, da je na mir - pr nogah pa ne laja preveč, noben ne bo kompliciral.
2014 07 07