Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Zakaj se brišejo naše objave?

-Če so slike, ki predstavljajo vašo stran "ukradene" iz interneta in so naložene kot prva ali edina slike. Če fotografija stoji na 2-5 mestu in je glavna slika vaša, objava ne bo izbrisana! - Če je glavna slika kolaž -Če v eni objavi prodajate več stvari. V objavi lahko prodajate le eno stvar, razen v primeru če se vsi artikli na sliki prodajajo kot komplet in imajo eno ceno. V tem primeru se morajo vse stvari v kompletu dobro videti na glavni sliki. - Če se artikla na sliki ne vidi dobro in uporabniki ne morejo oceniti kvalitete, barv, materiala itd. To se lahko zgodi, če slikate stvari z mobitelom, ki ima kamero z nizko resolucijo, slikate preblizu ali nimate dobrega fokusa. - Če je stvar ki jo prodajate slabe kvalitete, umazana ali raztrgana. -Če je stvar razvrščena v napačno kategorijo ali ne pripadajo nikamor (knjige, elektronika...) - Če so vas prijavili drugi uporabniki; Artikel ne pripada vam, uporabljate slike iz interneta, uporabljate slike drugih uporabnikov itd. Administratorji, bodo take uporabnike blokirali! - Če prodajate stvari kot trgovina in oglašujete svoje produkte. - Če prodajate več istih artiklov v različnih barvah, velikostih ter nudite naročanje iz katalogov in internetnih strani. Tej listi se lahko dodajo nova pravila. Administratorji imajo pravico izbrisati stvari, ki kršijo pravila in standarde mojbutik.si.
2012 10 30
zakaj ne morem naložiti novih artiklov,hvala!
2015 11 08
odkar prenavljate stran je vse v k..... slabo se nalagajo strani, ne moremo brisati artiklov, ne moremo označiti da so artikli prodani in prav tako ne morem menjati artiklov v svojih kolekcijah.. če bo šlo tako naprej, bomo vse šle pač nazaj na bolho oziroma odprle svoj butik z modo iz druge roke,, to je pa višek,, koliko živcev gre za brez veze... slaba kvaliteta serverja in slaba kvaliteta updatea,, ni mi všeč, da kar nekaj dodajate spreminjate na slabše,, groza.
2015 11 20
Tudi jaz imam težave z nalaganjem novih artiklov. Ko že vse izpolnim, artikla preprosto ne naloži. Prav tako ne morem spreminjati starih. Verjetno bo res potreben premik nazaj na bolho.
2015 11 23
Meni vse dela super
2015 11 26
mene pa zanima zakaj mi naloži artikel in je videm v mojem profilu, med zadnjimi objavljenimi pa ne?
2015 12 01
Rada bi objavila oglas, da iščem jopico in bi kot sliko uporabila eno vzeto od tu (punca je iz neznanih razlogov noče prodati, sem pustila odziv). A bi bilo to dovoljeno? Sprašujem, ker sodi pod 'ukradeno', vendar se mi jo zdi sprejemljivo uporabiti, ker stvar iščem in je torej logično, da nimam lastnih slik?
2017 05 14
Čas bi bil, da se zbrišejo stare objave neaktivnih uporabnic :) Lp
pred 20 dnevi, 00:57