Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Vsakdan /

Družbene zadeve /

trgovinske prodaje na butiku - admin ne ukrepa!!

tele trgovinske prodaje so se razpasle po butiku da je kaj. in to je menda strogo prepovedano tukaj. tudi kataloških fotk je malo morje, pa so tudi strogo prepovedane (mislim, to očitno velja za ene, ne za vse). admin pa popolnoma nič ne ukrepa! zakaj, me zanima??? ignoriranje iz vseh strani je katastrofalno tukaj. a ne morejo dobit ene resne punce, ki bi se lotila tega butika in porihtala stvari? [:jezen] [:zafurstriran] [:omoticen]
2014 11 06
se strinjam!! [:jezen]
2014 11 06
mislim da ima adminka čisto preveč svojega dela. In ker se je tak trgovinska prodaja tukaj totalno razpasla mislim da bo počasi dvignila roke in obupala .. če bi hotela preprečit vse bi mogla biti 24 ur na dan aktivna tukaj gori ..
2014 11 06
Jah, jaz tudi mislim, naj potem najdejo kako drugo, ki bo imela lušt to rihtat. Stavim, da jih je na butiku nekaj takih, ki bi z veseljem prevzele in opravljale to delo!
2014 11 06
Podpis catspace! Po drugi strani pa ima nekdo se vedno cas, da iz mojega butika izbrise kaksen artikel, ki ne sodi v kategorijo. Ceprav sem ze skoraj vse te dala v dodatno temo, ki jo ima na forumu objavljeno. In sem sla prav vsak opis artikla editat zato, da sem tja link nalepla. Tiste, ki se grejo pa trgovinsko prodajo pa mirno dalje. Ze ce bi vsak dan dvakrat na forum pogledal, bi vsaj tri take nasu, ki jo se oglasujejo na forumu. Da o problemu foruma sploh ne izgubljam besed.
2014 11 07
To pa je tudi res .. ker ena sama tega ne zmore. Če bi bilo nekako 3 ali 4 punce za urejat butik pa bi bil butik to za kar je namenjen ..
2014 11 09