Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Vsakdan /

Trgovine, artikli, razprodaje /

izgubljen denar v kuverti

Punce, jz res ne razumem, a je tak problem it na pošto in dat 1 evro za provizijo in lepo nakazat? Za tiste, ki nimate klika. Napišem kupki, da raje nakazilo, nato ona meni da ima ful keša doma od prodaje in če lahko pošlje. Rečem OK, vendar raje priproročeno in ne vem koliko je varno (do zdej je vse prispelo). In punca pošlje v petek - zaupam, da je poslala, vendar jz nisem prejela do danes. Paket bom poslala. Mislim, jz ne bom bankrotirala za teh 5 evrov, niti bo kdo obogatel za ta denar, vendar se gre za princip! Nobenega ne želim obtožit, še najmanj po krivem, vendar mi je situacija čudna. Ali se res paketi zgubljajo? Nikoli nisem verjela v te zgodbice. [:sokiran] Pošto zadnje čase šimfajo, da ni zanesljiva. Ima me da bi samo še nakazila sprejemala.
2014 11 26
Že to da ti je napisala da ima doma ful denarja je majčkeno sumljivo... nevem no do mene še je vedno vse prispelo in tudi tidto kaj sem jaz poslala je bilo uspešno .. pomoje če denar dobro zapakiraš in pošlješ priporočeno je varno ..
2014 11 26
Tudi to mi je šlo zdej skozi glavo Sarajer, samo pač jz sem očitno preveč zaupljiva in vedno mislim, da me ne bodo okol prenesli. Pa ne trdim da ni poslala, samo je ful čudno, da je do zdej vse prispelo, samo njen bankovec za 5 evrov pa ne. Brezveze [:sokiran] Ma ja, pa ko sem ji točno napisala, da če pošlje po pošti, ne vem koliko je varno (ker je ena punca tukaj skos objavljala teme, kak kradejo denar in paketke). Nakazilo na TRR je zakon.
2014 11 26
Da vam nekaj povem: punca mi je v soboto poslala denar, priporočeno.včeraj sem šla dvignit pošiljko od druge punce in rekla naj pogledajo še za drugo, priporočeno iz lj.ne najdejo nič.nakar sem šla sledit pošiljki in vidim da piše vročena.povem da me ni bilo doma, gredo iskat papir za dokaz.in ugotovimo da je nekdo drug prevzel moj PRIPOROČEN paket, še celo moškega spola je bil kot je pozneje rekel poštar ko sem podala prijavo na glavno pošto.tako da groza,katastrofa ta pošta!!!lepo se je podpisal samo L.P. ja, lep pozdrav sem res dobila ja.. [:zafurstriran]
2014 11 26
cookiemaja ... nemorem verjet :O ? to se dogaja .. TRR je zakon očitno ja :)
2014 11 26
Daj nehaj, ma kako? Poštar zvonil sosedom al kak? Al je on vzel pošiljko? [:sokiran] TRR ne očitno najboljša opcija za poslovat.
2014 11 26
Čakaj malo mis11 a ti ni poslala priporočeno 5 EUR? Si dobila sledilno številko? Če ni poslala priporočeno kot dogovorjeno, potem res ne vidim zakaj bi ji pošiljala stvari, če denarja nisi prejela. Meni to smrdi na nateg, če še jutri nič ne dobiš. Kdaj je bilo poslano boš pa itak videla na kuverti.
2014 11 26
Baje da je slučajno šel ta fant dol in je rekel da bo prevzel zame..kar je zelo zelooo čudno glede na to da ne poznam sosedov. Od kje vraga so zvedeli da mi pošiljajo ljudje denar.. ni mi nič jasno.
2014 11 26
Ja TRR je zanesljiv..problem je, ko se bo davčna gor obesila kaj so tej zneski...
2014 11 26
Ne, moja kupka je poslala navadno!
2014 11 26
Kolikor vem davčna se zaenkrat še ne obeša na nakazila ali?
2014 11 26
Jaz ne bi poslala paketa, še posebej si jo opozorila, da se ti to ne zdi varno. Mogoče samo računa na tvojo naivnost.
2014 11 26
Provizija na tujo banko je +1,93€
2014 11 26
Ja TRR je zanesljiv, se ne more nič izgubiti. Za pošto pa to ne morem trditi:(
2014 11 26
ubistvu...davčna in tržni inšpektorat se lahko nate vsedeta če imaš v oglasu napisano za izdelek da je NOV! pazite pri tej besedi ker vidim da obširno pregledujejo slo strani ;) aja da ne govorim o količini izdelkov in v večih številkah in barvah. spodaj objavljam tipa ki ga je tržni inšpektorat povabil zaradi oglaševanja in prodaje, poleg je moral priložiti - izdane račune za trgovinsko dejavnost - pisno izjavo o neobstoju rčaunov - žig podjetja in druga dokazila o registraciji podjetja njegov odgovor po srečanju z inšpekcijo: " Pozdrav Kot sem obljubil bom poročal. Danes opravil "zaslišanje". Najprej moram rečt, da je bil pogovor korekten in je inšpektor poskušal ugotoviti ali res preprodajam. Pojasnil sem svoje stališče, katero je sprejel, naredil zapisnik in to je to. Brez sankcij. Pogovorila sva se tudi zakaj je nastal problem. Problem je, da fizična oseba ne sme prodajat novih izdelkov in zaradi tega sem postal zanimiv za njih. Torej, beseda "novo" je izginila iz mojih oglasov, čeprav sva o tem imela debato. Moje stališče je pač tako da so zame nove stvari, katere so nerabljene(vsaj tehnični izdelki, da ne bomo govorili o kaki hrani in podobno), saj bi recimo lahko kupil avto ki je popolnoma nov, letnik je recimo lanski, ima pa prevoženih cca 50 km(nekaj km ima pač vsak avto prevoženih ko ga kupiš), pa se vseeno proda kot "nov". Dejansko ni, ker že eno leto stoji v salonu. Recimo tv kartico (sem) prodajal kot novo, saj po moje tudi je, ker je nerabljena, zapakirana...kljub temu da mi stoji v omari že leto dni. In v takih oglasih je problem. No, na koncu sva se lepo sporazumela, tako da sem obljubil, da bom spremenil oglase da ne bodo več sporni. Ni bilo nobene prijave, preverjali so uporabnike po uradni dolžnosti(verjetno še vedno). To je to. Zame zgodba zaključena."
2014 11 26
1 2