Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Zvišanje cen pri menjavi

Ena stvar na tem butiku mi pa nikakor ni jasna.. .Zvišanje cene pri menjavi- čemu??? Veliko punc ima to napisano pod pogoji poslovanja. Torej, če kupiš stvar cena ostane ista, če pa se gre za menjavo se pa cena kar zviša...? Wtf? Saj ne rečem, vsaka postavlja svoje pogoje pod katerimi posluje, vendar pri tem pa resnično ne vem v čem je poanta.. A moraš dejansko biti hvaležen, če se punca odloči za menjavo in ji s temi nekaj euri za kolikor zviša ceno izkažeš to "hvaležnost"..? Ne kapiram...se vidi, da sem blond [:ljubek].
2014 12 13
ene zelijo biti pametne [:tihsmeh]
2014 12 13
Ponavadi punce delamo to, vsaj js ker sem miljonkrat prej dala ceno neke majčke recimo za 3 eure samo toliko da jo prodam, ker mi dela gužvo v omari pa je bila vredna vsaj recimo 10 eur , ker je še kakšna firma po vrhu, nakoncu sm za menjavo lahko dobila mogoče barvico za oči pa še to ne , ali pa neke ponošene cunje, ki jih sama tudi podarila nebi :) Raje ne menjam, pa dobim tiste tri eure namesto da menjam nekaj kar je čisto neuporabno za tisto ceno .. no js večinoma zaradi tega cene zvišam, ampak za 2,3 eure ne kot nekatere napišejo da se ob menjavi cena podvoji in take gluposti :))))
2014 12 13
Pa tudi naprimer če sama vprašam za menjavo pa je moj izdelek več vreden od tega ki si ga sama zberem, ne delam ravno panike ker sem js vprašala za menjavo :) Zadnjič me je ena vprašala če bi menjala nekaj, nakoncu bi js mogla še doplačevt za izdelek tisti euro ali 50 centov, ker je biu njen več vreden ....
2014 12 13
vsaka po svoje :)
2014 12 13
ena_30 jaz nisem blondinka,pa tudi ne razumem logike. Jaz sicer menjujem,ampak cene ostanejo iste,ob nakupu pa jih seveda znižam na polovico.
2014 12 13
Ta tema je bila ze velikokrat odprta oz. Slisana [:ljubek] Sama osebno - v povprecju okoli 2€ - zato ker so moje stvari nove in ze vsteto postnino, ostale punce ki menjujejo pa imajo priblizno iste cene za stare oz. Nenove stvari.. kar se mi nikakor ne zdi primerljivo.. in nikogar ne silim da naj menja [:tihsmeh] ... ce pa sama predlagam menjavo oz. Da je druga stvar tudi nova kot moja, pa nekompliciram, za razliko ki jo imam pri menjavi. Lp [:smeh]
2014 12 13
tiste ki ne razumete zvišanja cen pri menjavah priporčam da si še enkrat preberete post uporabnice tinakatarina! absolutno se strinjam. rajši prodam za 2e. ker tu za 2e še wc papir ne dobiš če smo iskreni. tudi jaz ne doplačujem. menjam izdelek za izdelek, podobnih vrednosti.
2014 12 14