Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Prehrana, recepti, ekologija /

bojkotirajmo kozmetiko testirano na živalih, UGG-ice... debata

Tema je namenjena konstruktivni debati in ne žaljenju uporabnic, ki niso istega mnenja kot ve. So kampanje UGGS are UGLY in podobno, vendar mislim, da še vedno veliko punc poseže po njih :/ Večina kozmetičnih sestavin je testirana na živalicah, da ne govorimo o zdravilih in požrešni farmacevski industriji, ki se lahko pohvali s nenormalnimi zaslužki... Da ne govorim o onesnaževanju podtalnice zaradi živinoreje, onesnaževanju okolja zaradi transporta in turizma (še posebej so problematična križarjenje in letalski promet - na voljo so nizkocenci in posamezniki gredo v Pariz samo na kavo...) Apeliram na vas punce, da premislimo preden kupimo izdelek ali storitev :) Okolje nam že lepo vrača vse nazaj in nam še bo, ne dvomim v to.
2015 01 08
Se pridružujem.
2015 01 08
Itak, da sem za, naj vsaka naredi, kar lahko, bolje kot nič. UGGS are UGLY!!!
2015 01 08
Mislim, da imamo vse neke talente, ene štrikajo, ene izdelujejo nakit... itd :) Tko, da se poskušam upirat tej potrošniški družbi in raje kupim tukaj na butiku kake unikatne izdelke (recimo naročila sem si broške zase in za darila in vse ženske smo bile super zadovoljne). Ugic nisem imela nikoli, niti jih mislim kupit. Verjamem v to, da se zadeve spreminjajo na boljše. Če pomislim, da je moja mama imela bundo od lisice, ko sem bila mičkena, zdej je to tak na srečo no go!
2015 01 09
tako!! :) pa tisti krzneni plašči.... ko bi ene vedle kak živali za to trpijo :/ ko lahko kupiš fake krzno, pa tak skor ni razlike.
2015 01 15
Točno, 20 let nazaj je bilo to moderno, zdej na srečo več ni [:nasmeh] Mislim, da smo z malo dobre volje lahko prijazne do našega planeta :) Sigurna sem, da lahko s skupnimi močmi veliko spremenimo, že tile prevozi.org so super tudi iz ekološkega vidika...
2015 01 15
Podpis! Sama tudi že več let uporabljam naravno negovalno kozmetiko. Se da dobit zelo ugodne certificirane izdelke (na primer Alverde v DM, tudi Mueller ima neko svojo znamko...), ki niso testirani na živalih, niti nimajo sestavin živlaskega izvora itd. Pravkar pa z veseljem uporabljam dišeče stvaritve izpod rok uporabnice miss11 in jih priporočam [:nasmeh]
2015 03 06