Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Goljufije, slabe izkušnje - ČRNA LISTA uporabnic

Tema je namenjena mirnem in jedrnatem opisu slabih izkušenj s uporabnicam, ki so vas okradle oz. vam poslale uničen izdelek. Prosim, da se strasti ne vnamejo in da boste pridne :) Mislim, da je prav, da se ustvari črna lista, tako da se napiše nick uporabnice, ki nas je okoli prenesla. Naslednja kopira seznam in doda svoje nicke. Bodite poštene in ne dajajte na seznam uporabnic, s katerimi niste sodelovale. Lista je namenjena preglednem in lažjem odločanju ter razkrinkanju nepoštevnih oseb, ki si ustvarjajo nove profile. Mislim, da je javno objavljanje podatkov (ime, priimek, naslov, TRR) prepovedano, zato vas prosim da tega ne počnete. Objavite začetnice imena in priimka, če že morate. Tema je tudi namenjena vsem tistim, ki smo prejela kdaj kak izdelek v katastrofalnem stanju, pa četudi je šlo za menjavo. Z veseljem bom zbrskala nick ene par biserjev, ki so me okoli prenesle. O vseh problemih z uporabnicam (imela sem do zdej 2 ali 3 slabe izkušnje) sem Admina obvestila, vendar ni ukrepala. Mislim, da je prav da se na glas pove :) ČRNA LISTA * http://mojbutik.si/nathaniel-2407 - NAKUP, poslala mi je izdelek, ki je imel grozen vonj po cigaretah in veliko madežev :/ * http://mojbutik.si/majcikaaa-5603 - NAKUP, poslala mi je jopo, zmuckano in uničeno, z zlomljeno zadrgo, po dveh tednih mi je vrnila denar brez poštnine - zapravila sem veliko časa in živcev. Punca je bila nesramna, niti opravičila se mi ni. Tema s fotkami njene jope je tukaj: http://mojbutik.si/forums/topics/116598/ne-morem-verjeti-prejela-sem-uniceno-jopico * http://mojbutik.si/greenwitch-14296 - MENJAVA, prejela zmuckano, sprano in uničeno jopo Champion, za katero me je obtožila, da sem jo sama uničila :/ Za nagrado mi je vrnila negativen odziv. * http://mojbutik.si/urschy-14332 - MENJAVA - prejela jopo s luknjami na rokavu, strgano, punca se je obnašala katastrofalno, me žalila, z njo so tudi druge imele težave. Gratis sem prejela negativen odziv :((
2015 01 09
Dobra ideja. Torej bo to zdaj "uradna" črna lista, ne več ta http://mojbutik.si/forums/topics/48215/zelite-prijaviti-uporabnika-uradna-crna-lista ? Da vemo, katero spremljamo. [:nasmeh]
2015 01 09
Ne vem, upam da zdej ne bom kregana, iskreno se mi je izmuznilo da ta tema obstaja. Glede na kaos na forumu je umetnost kaj najti. Predvidevam, da so tam bolj goljufije ( v smislu kraje denarja) in kreganja, ali? :) Meni se zdi prav, da se naglas povejo izkušnje, če sem že porabila čas in delala printscreene, da mi Admin zbriše po krivem pridobljena negativna odziva, ampak je bilo vse skupaj samo zguba časa, saj kljub dokazom ni ukrepala! Če bi se spori urejali sproti in če bi za to odgovorna oseba bila desegljiva in dosledna, sem prepričana da bi sporov bilo manj. Namesto debate pričakujem morebitne slabe izkušenj, saj se dnevno odpirajo teme o goljufijah, sedaj pa nobena nič ne piše... [:nasmeh] Mislim, da kreganja ne bo, saj če bi si želele kaj v lasje skočit, bi si že. Kreganje tudi ni namen, saj obstajajo dokazi, nobena uporabnica ni na seznamu za brezveze.
2015 01 09
Je podobna tema, ampak glede na to, da je tista že precej stara ne vem, če ravno katera brska tam po tisti temi. Bi bilo boljše po moje, da se kar ta obdrži, ki si jo zdaj odprla. Tam je že vse zastarelo. [:nasmeh] Ja, meni se tudi zdi prav, da se javno opozori na tiste, ki niso ravno poštene.
2015 01 09
Ja, tema že obstaja. In ne vem zakaj bi prijavila uporabnico katere oblačila smrdijo po cigaretih? Sem že dobila taka oblačila, sam da bi jo zaradi tega dala na črno listo? Mal extrem, a ni? Pač opereš, jst itak vse operem prej predn dam nase, tko da tuki ne vidim problema. Se strinjam s Gejiko, samo kregale se bojo tu gor, kot je že v navadi. Pa punce, zavedite se tole... Adminka ne bo brisala minusov vsaki, ki ji bo za to pisala. Ampak tistim, ki so ga dobili res po nepotrebnem. Mam občutek, da si zdej že vsaka misli oz. ji je vseeno za minus, češ, sej bom pisala adminki in bo brisala. Res je pa tudi, da dokler se meniš za menjavo oz. prodajo, so vse punce sladke, ko nastane problem, ga pa nobena ne zna rešit z lepo besedo in začnete takoj grozit s policijo in pregonom, da bote šle k njim domov... Lepa beseda zmeri dobro mesto najde. :)
2015 01 09
Ja, mislim da je pravi čas, da se po letih molka pove na glas :) Veliko uporabnic ne da negativen odziv, saj se bojijo da ga bodo prejela nazaj. Zato z besedo na dan! Zato ker sem izdelek 3 dni namakala v vanishu in vseh možnih čistilih, prala in parfumirala in je še vedno ogabno smrdel. Ker mi je celotna soba smrdela 1 teden po čikih [:zafurstriran] [:zalosten] [:sokiran] Verjami, da so uporabnice s katerimi se žal ne da nič zmenit, niti z lepo besedo. Ničesar ne pričakujem, samo mislim da je prav da spregovorimo :) Torej, dobrodošli so konkretni primeri in opisi situacij, po možnosti z dokazi. Kreganje in pregovarjanje pustite za kdaj drugič. Kot kaže, zgleda da sem edina, ki se je kdaj opekla, kar pa po objavah na forumu sicer res ne verjamem. [:jezik]
2015 01 09
Sicer pa ne vem miss11... A si mogoče ti po novem adminka??? Loh pustiš to delo tistim, ki ga znajo in zmorejo nrdit in ne odpirat tem, ki so že odprte? Ker stara črna lista čist dobr deluje!
2015 01 09
Ne, nisem. A je tak grozno, da sem odprla to temo? To pa da posameznice odpirajo po 10 tem na dan za svojo reklamo, pa je OK? Za forum mi ni vseeno in glede na trenutno situacijo, se trudim da bodo zadeve malo boljše kot so trenutno. Očitno je narobe, ko kdo želi kaj prispevati v pozitivno smer [:sokiran] Lahko pa enostavno temo zbrišem in svoje izkušnje preselim v že obstoječo temo.
2015 01 09
Ja, narobe je zato, ker vsak dan odpreš ne vem kok tem. Hkrati pa ostalim govoriš naj jih ne. 2274 številka pod tvojim imenom pove vse.
2015 01 09
Ah ja, nekaj časa sem pa že tukaj, nisem se včeraj registrirala [:nasmeh] ... Trudim se odpirat konstruktivne teme, veliko jih je namenjeno debati... Hvala za link do črne liste. lep dan, miss11
2015 01 09
Tista spodnja številka kakor vem, ne pomeni, da je oseba odprla toliko tem, šteje se namreč zraven tudi sodelovanje z komentarji pri odprtih temah.
2015 01 09
Tako je, saj se je številka povečala s mojimi komentarji :) Tako, da se je uporabnica Sonček zmotila. Naj bo sončno tudi zvečer [:nasmeh]
2015 01 09
http://mojbutik.si/zszsss-71393 Odzivi povejo vse
2017 06 19
http://mojbutik.si/volim-te-13814 Po nakazanem denarju 16€ se ni vec prikazala na moj butik, ne odgovarja na nobeno sporocilo, nakazala sem ji samo na trr plus ime in priimek, naslova mi ni dala. Dala sem ji neg odziv. Ce jo katera pozna naj mi prosim javi. Hvala.
2018 03 21
M.k888 Naredili menjavo, jaz poslala, od nje pa nic dobila, prijavljena vsak dan, ne odgovarja na sporocila.... :(
2018 04 10
1 2 Naslednja