Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Vsakdan /

Šola, služba, kariera /

potrebujem pomoč...

Pozdravljene punce, potrebovala bi majhno pomoč, če mogoče katera ve kako to poteka. Imam status studenta (izobrazevanje odraslih srednja sola), sedaj bom pa z marcom zaposlena. Morem se izpisat iz sole ali se status sam prekine s podpisom pogodbe? Res prosim za kakršnokoli pomoč, ker mi nikjer ne vedo o tem nič povedat. Ne bi pa zaradi statusa rada ostala brez službe, ker sem res dolgo čakala na to zaposlitev. Hvala vam v naprej :)
2015 02 16
Ja če se ne motim je nekaj tako, kot je napisala Sabinke. Vseeno bi jaz samo informativno poklicala na kakšen zavod, če se je kaj spremenilo, če je kakšna novost. Drugače pa ja, lahko si vpisana redno ali izredno na faks in imaš hkrati tudi redno zaposlitev. Samo pač ne moreš koristit bonov in ostalih ugodnosti. lp
2015 02 16
Vpisala sem se samo zaradi statusa in sicer v Celju. Sem jim napisala mail pa čakam odgovor če me lahko oni izpišejo, ker mi je celje res daleč da bi sla osebno tam. Pa tudi če ni nujno da ne bom samo zaradi tega hodila v Celje. Tako, da statusa ne bom vec potrobovala, imela sem ga zaradi studentskega dela. Bom sla en dan na zavod. Mogoče mi bodo znali kaj povedat. Moram pa hitro uredit, ker naj bi ta ali drug teden ze podpisala pogodbo. hvala punce :)
2015 02 16