Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Vsakdan /

Družbene zadeve /

Ohranjenost oblačil

Parkrat sem pri menjavi dobila oblačila, da me je skoraj kap, popackana, strgana, zmuckana, sprana... Enkrat celo pri nakupu in sem dobila nazaj denar brez poštnine - po tednih pregovarjanja s punco, šlo se mi je samo za princip in ne za teh par evrov! Dejte punce pogledat in pregledat oblačila, ki jih dajete na butik. Vem, da se še vedno lahko spregleda kaka malenkost, kakšna luknjica kje, ampak da ti nekdo pošlje oblačilo, ki je samo še za v smeti, je pa višek... Očitno imamo zelo različna merila za ohranjenost, vendar poflekana oblačila z muckami mislim da niso za nobeno višek ohranjenosti, ali pač?
2015 03 26
Jah ene res nimajo obcutka kaj je ohranjeno kaj ne...take stvari bi mene blo sram sploh prodajat...
2015 03 26
Pa to jz še podarim ne, packe pod padzuhami, zmuckano blago, uničene zadrge, sprana barva, strgani rokavi, uničeno blago pri komolcih... Vse to sem že doživela [:sokiran]
2015 03 26
Koliko je kaj ohranjeno je, kot kaže, zelo subjektivna ocena... Sama se držim načela, da prodajam ali zmenjam samo take artikle, ki bi jih tudi sama z veseljem oblekla.
2015 03 26
Žal že prevečkrat pri izmenjavah prejela takšne stvari, ki ne sodijo nikamor, seveda to v oglasu ni bilo nič omenjeno ker me potem izmenjava ne bi zanimala. Drugo je če je poslikano, kaj je narobe, da se vidi, pa lahko punca oceni ali jo artikel zanima za nakup/izmenjavo. Prikrivanje napak oz. stanja ohranjenosti se mi zdi pa res nefer. Verjetno ni za poudarjat, da potem s takšnimi osebami seveda več ne sodelujem. To je žal treba vzeti v zakup in raje pozornost nameniti dobrim menjavam/nakupom. Rajši se spominjam na dobre spomine, kot pa na slabe...te če se le da poskusim pozabiti. Drugače pa punce ki to počnejo mečejo slabo luč na izmenjave in seveda tudi nakupe. Vendar vseeno mislim, da je večina punc tukaj gor poštenih, so pa seveda izjeme in z temi ne želim imeti nič! V določeni meri - ja lahko rečemo, da gre za različna merila za ohranjenost, ampak nekaj kar je očitno strgano/poflekano/zmuckano na kilometer daleč - no to bi moralo biti jasno, da to ne sodi v katergorijo ohranjenih oblačil, temveč kam drugam!
2015 03 26
Sej jz tudi raje mislim na super menjave, vendar ko že mislim da me nič več ne morem prenesit, vidim da me še vedno lahko. Najbolj me pa jezi, da sem vpršala ali je oblačilo lepo ohranjeno in dobila trdilen odgovor. Za fleke pa punca pravi, da je oblačilo kao dolgo ležalo v omari in da je potrebno pranja - no comment. Pa to so uporabnice s 100% odzivi, da ne boste mislile da ne... Da ne govorim da sem na fb kupila knjige in dobila kup popackanih knjig, platnice, prva stran, groza, kot da bi cela družina jedna na knjigah [:zafurstriran] [:prestrasen]
2015 03 26
O ja, jaz sem tudi občutljiva na knjige - ravno pred kratkim imela izmenjavo (ne preko mojbutik.si) sem prejela dve knjige, kateri listi so bili ven strgani ter ena je imela malo popisane liste (risanje otroka), žal seveda ni bilo nič omenjeno.
2015 03 26
Tema glede ohranjenosti oblačil bi morala biti na vrhu, med pomembnimi! Ker s tem imamo vse probleme, oz. smo že kdaj imele ko smo prejele zanič ohranjeno oblačilo.
2015 03 26