Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Prodaja zdravil na mb

Spoštovane tiste, ki se delate, da niste razumele ... Vsakršna prodaja, podarjanje zdravil, ki se predpisujejo na recept (antidepresivi, protibolečinske tablete), pa tudi če jih še tako slučajno namestite na vašo fotografijo, potem ko ste bile prvič opozorjene, da se to ne počne, je KAZNIVA in nemoralna, da ne rečem NEODGOVORNA. Če res ne veste, kam z njimi, jih nesite nazaj v lekarno. Da vas ni sram!!!!!
2015 04 09
Se podpišem; seveda se nikoli neve kdo bo kupil ta zdravila in se nekatere ne zavedajo da lahko naredijo več škode kot koristi. Poleg tega se mi zdi obupno da zdravila ki jih dobijo na recept še prodajajo.. obup no kaj bi vse ene naredile za denar.. [:sokiran]
2015 04 09
To je zelo neodgovorno početje,saj tablete,katere nam predpiše zdravnik,dobimo lahko samo v lekarnah in jih jemljemo po posvetu z zdravnikom,saj niso bonboni,da bi jih kjerkoli lahko kupili oz.jih jemali,kakor želimo. Sabinke ima prav,če katere ne potrebujete,jih nesite nazaj v lekarno,saj lahko pride tudi do zlorabe zdravil.
2015 04 09
Opozorite Admina na kršitve, sicer ne vem koliko je aktiven, pa vendar... Pa katastrofa no, prvo kot prvo sama ne jemljem nobenih zdravil, saj sem proti, preprodaja zdravil mi je izven vsake pamete, sem mislila da se to dela samo na Bolhi.
2015 04 09
Se kar strinjam z Sabinke in ostalimi puncami. Tablete pa res ne moreš prodajati. Sama uporabljam k sreči le Lekadole za občasne glavobole, to je pa za 1x vse in upam, da bo tako tudi ostalo:)
2015 04 10