Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

SE STRINJATE?!!!! -ni oglas

Pozdravljene uporabnice. [:nasmeh] Ste opazile da je cezdalje vec punc (in kar nekaj fantov), ki narocuje preko ebaya, aliexpresa stvari za zelo malo denarja in potem prodajajo po abnormalno visokih cenah? Kaj ni mojbutik ustvarjen da prodas stvari ki jih ne uporabljas in morda s tem nekaj zasluzis, in ne zato da preprodajas in s tem sluzis? Nazacetku ni bilo veliko takih punc zadj pa ze skor vsaka peta punca prodaja (seveda fake) allstar, adidas trenirke itd...! Priznam tudi jaz sem prodajala kasno oblekco, kopalke iz ebaya, vendar za 10-15e kolikor sem pac jaz placala zanje, prodajala pa sem jih le zato ker mi ni ustrezala stevilka!! Te punce pa resno pretiravajo. Adidas trenirka stane okoli 20e ali manj na aliexpresu, one pa prodajajo za 35e + !! In seveda nimajo le eno trenirko, ampak 5enakih..Pa najdi si drug šiht zenska! Ne moti me, da se narocuje preko ebaya itd in prodaja tu gor, ce se prodaja po normalnih cenah! So mi pa vsec tiste punce ki dajo oglas, da bodo nekaj narocile preko spleta in nas vprasajo, ce zelimo morda tudi mi preko njih kaj narociti nam pa dajo link, da dejansko vidimo realno ceno! Bojim se, da mojbutik kmalu nebo vec to, za kar je bil ustvarjen! [:prepoten] Pa lep dan vsem prodajalkam, ki veste za kaj se uporablja moj butik :) [:rezoc] [:ljubek] [:sramezljiv]
2015 06 15
Na žalost bo to večni problem tu na MB. Mogoče bi bom še jaz poskusila tale biznis in mi bo prodaja bolj šla. [:tihsmeh] (hecam se)
2015 06 15
takih je res čedalje več in jaz kar ne moram verjet, da kaj prodajo... meni je kar groza.. pa tudi po facebooku je ogromno tega... pa prav trgovine delujejo na tem: recimo manzarra pa Nora na oblekce itd itd itd.. temu kar ni in ni konca... sicer pa nebi rekla, če bi imele te prodajalke na mojem butiku pač uradno trgovino in bi ti poslale z računom.. dobro.. ampak to kar delajo je pa prodaja na črno in je kaznovo, če jih dobi inšpekcija.
2015 06 15
Zal res, tudi v BTCju sem odkrila v hali A trgovinco s kopalkam, ki sem jih narocila iz ebaya... sicer je celotno poslovanje na mojbotiku malo vprasljivo, ker se ne izdajajo racuni. Ampak saj gre za rabljene izdelke, izdelke iz druge roke.. ampak nikakor NE zagovarjam predprodaje na veliko in drago:)
2015 06 15
ce so stvari rabljene, potem je logično da ni računa, ker to ni novo.. in to je dovoljeno. če pa preprodajaš nove stvar (torej namenoma naročiš (običajno večje število istega artikla)in dražje prodaš), je pa to isto kot trgovina... in to tu je praktično trgovina na črno ;)
2015 06 15