Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

ADMINI, KI BRIŠEJO IZDELKE

Včeraj sem na stran objavila 3 nove izdelke za prodajo. Zdaj sem prišla na svojo stan in, kar naenkrat ni bilo več nobenega od teh. Zakaj bi čisto navadne izdelke brisali s strani? Upam, da se admin oglasi, in mi to razloži. Hvala!
2015 08 11
Dobrodošla v klubu. Pri meni je isto, ker naj ne bi objavljali slikic z neta pod prvo fotografijo....Samo, dragi admin, naj to potem velja za vse.....Meni jih briše v roku nekaj ur po objavi, potem pa najdem pri kateri drugi slikice z neta, starejše od leto dni....
2015 08 11
Hja, pa ti bi skorajda morala potrditi še svoj elektronski naslov.....Zato imaš klicaj pri svoji profilni slikici, tega pa potencialne kupke ne vidijo rade.
2015 08 11
smo že 3, meni so izbrisale čeprav ni fotka iz neta.. nimampojma kaj jim dogaja..
2015 08 11
tudi to mi je znano....na žalost.
2015 08 11
Jaz pa najprej nisem niti opazila, potem pa ugotovim (ampak tole je bilo že kar kakšen mesec nazaj), da jih sploh nimam več v oglasih... Ker me Butik stalno nekaj heca, pa nikoli ne morem priti do dol. tem (povezava ne deluje ali ne obstaja...), včasih ne morem niti pisati dol. osebi ali odpisati, sem bila prepričana, da spet kaj ne dela (ne vem, ali sem samo jaz tisti "srečnež", ali imate tudi ve take težave?) Saj bo mogoče admin objasnila, bi bilo prav.
2015 08 11
Aha, vidim, da je vprašanje tudi glede "nagajanja" spletne strani. Programerji sicer rešujejo težavo, ampak je glavni problem v serverjih (Beri: premalo prostora na diskih). Ker se stalno dodajajo novi izdelki, je rast večja kot so predvidevali, zato dlje časa traja, da se to popravi. Zdaj pa so še dopusti, tako da je še dodatno problemček.
2015 08 11
Admin, lahko kakšen stavek več napišete glede "ilegalnih oz. prepovedanih izdelkih" - so tu mišljeni morda tudi ponaredki? Ker potem vas pa res čaka še veeeeliko dela. [:smeh] [:smeh] [:smeh] [:smeh]
2015 08 11
Evo, kar kopiram direktno iz "pravil" :) Zakaj je bil moj artikel odstranjen? Obstaja več razlogov zakaj je administrator odstranil artikel iz prodaje. - Če so bile slike, ki predstavljajo tvoj artikel »sposojene« iz interneta in uporabljene kot prva slika ali kot edina slika tvojega artikla. Dovoljeno je uporabljati slike iz interneta kot podporne fotografije, se pravi tiste od drugega do petega mesta. Prva slika mora obvezno kazati artikel, ki se nahaja v vaši omari. - Če se artikla na fotografiji ne vidi razločno in kupci težko vidijo njegovo kvaliteto, barvo, material itd. To je pogosta napaka, kadar za fotografiranje izdelka uporabljaš kamero na telefonu z nizko resolucijo, makro funkcijo, kamero z slabim fokusom, itd. - Če je artikel ki ga prodajaš v slabem stanju, umazan, raztrgan ipd. - Če je izdelek uvrščen v napačno kategorijo ali če gre za izdelke, ki jih na strani ni dovoljeno prodajati npr. knjige, elektronske naprave itd. - Če so ostali uporabniki opazili, da artikel ki ga prodajaš ni v tvoji lasti in si si ga »sposodil/a« iz interneta ali od ostalih članov. Administrator take uporabnike blokira. - Če so izdelki ki jih prodajaš iz kolekcije priznanih modnih hiš in uporabljaš stran kot vir promocije zase, novo kolekcijo ali za svoje komercialne namene. - Če uporabljaš stran za prodajo več novih artiklov, ki so različnih velikosti ali barv ali če jih naročaš iz drugih internetnih strani ter prodajaš naprej v sovjemu butiku. - Če je artikel uvrščen v napačno kategorijo Seznam se lahko razširi, administracija ima pravico izbrisati artikle, ki ne ustrezajo tej spletni strani.
2015 08 11
@Zoyya777 .. ja js sm potrdila elektronski naslov, vendar mi še vedno piše da nisem
2015 08 11
Ful je čudno vse skupaj zadnje čase, jaz sem tudi nekaj puncam pustila sporočila, pa imam občutek, da jih še niso prejela, ker se mi ni nobena javila....Admin je sicer napisal, da je server prezaseden, no, to pa gladko verjamem, sploh če so informatiki na dopustu...
2015 08 11
Pravila so ze nekaj casa vnaprej jasna in vsa so tu z nekim namenom. Meni se zdi prav, da se brisejo izdelki, ki imajo slike iz interneta, posebej prvo ali pa kar samo to, ker to ne pove nic o dejanskem stanju artikla. Vcasih se je celo ze izkazalo, da artikel sploh ni bil isti kot tista slika z interneta. Tudi meni so v preteklosti ze bili izbrisani kaksni artikli, ampak povsem upraviceno, ker so krsili pravila (ciljam predvsem na kaksne knjige, elektroniko). Zato sem naredila temo na forumu, kjer sem jih objavila in tako ne krsim pravil. Razumem, da se kaksne penite zdaj ampak razlog v stilu druge imajo tudi, pac ne vzdzi. Vam predlagam, da si naredite neko temo na forumu in tja objavite, potem pa link prilepite k sebi v opis in bodo ljudje lahko ravno tako videli. Sploh pa vse pohvale administratorki, ki je res aktivna in je ze toliko scistila zadevo, da forum ponovno deluje, portal ne steka vec ponoci itd. Vsak naj pa pri sebi premisli kaj lahko naredi za skupno dobro - pobrise svoje stare reklamne teme, pobrise svoje stare pogovore v inboxu, nalaga artikle po pravilih itd. Nenazadnje pomislite, ce bi se vsaka od nas drzala pravil, administratorja sploh ne bi potrebovali.
2015 08 11
Res je, predlagam da vsaka zbriše prodane artikle, tako bi se serves razbremenil. Če pa morda ima Admin to možnost za brisanje vseh prodanih artiklov, bi to bila odlična opcija. Spremembe na boljše na forumu so vidli, kar me seveda zelo veseli - samo tako še naprej :)
2015 08 11
Se strinjam, prosila bi, če pobrišete tudi vse prodane izdelke, ker zelo motijo tale butik....lpz
2015 09 03
Naj prvo brisejo VSE IZDELKE TRGOVIN,ki tu gor prodajajo in potem naj brisejo od navadnih uporabnic.
2016 06 16