Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Kaj za goste lase?

Punce imam velik problem... imam tanke in lomljive lase in povrhu tega še kratke. Zanima me kaj je kaj učinkovitega (prehrana, izdelki) za bolj goste lase ker sem že obupala nad vsem. Prosila bi za odgovore :)
2016 03 19
V Lekarni se kupijo vitamini (tablete ali prašek če se ne motim) za kožo+lase+nohte :) so fajni in delujejo, dobijo se tudi podobni v mullerju ali dm-u ampak tile iz lekarne poznam punce ki so rekle da je res super :) Lase ti bodo popravili ampak ne pričakuj pa gostih las. Žal imaš s kakršnimi se rodiš in če imaš redko lasišče, nikoli neboš imela gostih las, pa če se celo življenje trudiš z vsemi preparati :)
2016 03 19
Hvaala za nasvet :) ma ja sej to vem da nikoli ne bom imela gostih las pa ce delam karkoli :/ katera firma pa je to da vem kupiti?
2016 03 23
Sigurno MSM prašek (pazi samo da je res naraven!!), govorim iz prve roke. Baje pa pomaga tudi ricinusovo olje iz lekarne..
2016 03 23
Aja, maš pa tudi šampone za zgostitev- baje je Fitoval super zadeva..
2016 03 23
hvala ti ful :)
2016 03 24
Pomaga iz prve roke: Ricinusovo olje (7 eu- lekarna) najbolje da ga namazes cez noc, zelo je gosto..samo na lasicse in naslednji dan speres..prau tako kokosovo ali pa olivno..vendar mora biti devisko..skratka vsa olja, ki vsebujejo veliko E vitamina Spij veliko vode, vec kot 2 l na dan, na začetku bo tezava..kasneje se navadis Ce ze uporabljas likalnik obvezno nanasaj zascito pred vrocino pred tem..masaza skalpa tudi pomaga. Js sm vstrajala eno leto, ker sem imela mocno poskodovane lase od podaljskov in je sprememba tako ogromna, da se sama ne morem vrjeti. Aha pa namesto vseh teh tabletk, jej zdravo. Sadja in zelenjave ogromno..ne samo da bojo lepi lasje in koza, tudi postava bo fit. Ce pa ze misliš jemati kakrsnekoli tablete, nabavi cisti biotin, dobis ga poceni na ebayu. V dm si pa kupi ribje olje v kapsulah ( spet vit E) Js sm delala vse od nastetega, pa sm celo zivljenje imela tanke in lomljive lase..pomaga! Srecno!
2016 03 25
Hvala za tale olja bom poskusila :) Drugače pa sadja in zelenjave ter vode pojem/spijem ogromno tako da to nebi smel biti problem sam vidm da zeeelo počasi so lasi bolši, nič ni za čez noc :)
2016 03 26