Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

UV geli - vprašanje

Živjo :) Imam vprasanje za punce, ki se ukvarjajo z geliranjem nohtov. Zanima me kaksno mnenje imaste o UV gelih Nail Selection za začetnico in nasploh za kasnejso uporabo kot profesionalno? Ter ali priporocate kaksne druge gele.. Npr. Magnetic, Aglia Marcy itd? Prosim lepo za mnenja :)
2016 08 14
Mene tudi zanima, kako je s tem. Od česa je npr odvisna vzdržljivost laka - laka, lučke? Moj postopek je bil takšen (čisto za domačo uporabo) 1. Prozoren uv lak 2. sušenje lučka 3. navadn barven lak 4. sušenje na zraku 5. prozoren uv lak 6. sušenje lučka. Zdržalo mi je kar nekaj časa, ampak me vseeno zanima, ali je razlika v v laku, če je UV ali LED?
2016 08 31
Treba je pred nanosom lepo razmastiti noht, z cleanerjem, če ga imaš, če ga nimaš lahko to narediš z navadnim acetonom tako da lepo očistiš noht, potem pa naneseš še pH bond, ki pa še dodatno razmasti noht, laki pa so potem bolj vzdržljivi. Razlika med LED in UV pa je, da z LED lučko lak posušiš v nekaj sekundah, UV pa traja lahko tudi do več minut. LED lučka pa ne posuši čisto vseh gelish/gel lakov medtem ko UV posuši vse vrste. Pa še dodaten nasvet: vzdržljivost lakov je odvisna tudi od nanosa, boljše je nanašat tanjše plasti in večkratne, kot pa da naneseš manj in bolj debele plasti:)
2016 09 04