Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Piersing v popku DA ALI NE?

Zanima me kakšne so vaše izkušnje,ker bi si ga zelo rada dala delati :)
2016 11 18
Nekaj let nazaj sem imela možnost pogledati, kako izgleda prebadanje popka in seveda že zaradi same firbčnosti sem izkoristila priliko in no way..v trenutku ko je debelejšo iglo potegnu čez kožo, je ta postala modra potem je še malo krvavelo ampak ne hvala, da bi to na mojem telesu kdo izvedu..punco je bolelo je povedala ampak, da ji ni žal, ker si je to želela.. no naj pa še to povem, da je na mestu popka solarni pleksus (pomembna čakra) in zato z samim v vbodom v ta predel si boš ustvarila energetsko blokado in s tem posledično niz zdravstvenih posledic...več imaš o tem napisanega še na spletu, če te bo zanimalo malo pobrskaj.
2016 11 18
Če si boš dala, idi obvezno k pircerju, ne pa sama doma delat. Sicer ga sama nimam (mam pa tragus, indsutrial, conch, pa normalno ušesa - 2x in 3x, ter nos.. morda še pride kak) mam pa prijateljico. Če te je strah bolečine, ampak ga res želiš met, si ga daj delat. Bolečina je hipna, pač ko prepirsa, pol pa več ne.. čeprav moreš pazit na mesto ter da se ne zahaklaš kam... :)
2016 11 19
Sem si ga sla naredit za 18rd, par let nazaj.. in me ni nic bolelo, niti nisem imela nobenih komplikacij! Sem pa sla delat pris h Lei v Kopru, ker je profi za pirsanje :) Dala mi je se kremico, s katero sem si en mesec (se mi zdi cene kaj vec) mazala luknjico. Prav tako je higiena popka zelo pomembna. Tako da svetujem da dobro razmisli kje bos naredila pirs!:) Ps. Pirsing sem si dala vn iz popka pred tremi leti, ker sem se ga navelicala, na tistem mestu, kjer je bla luknjica se se vedno pozna ena pikica, tako da razmisli preden se gres prebost, da ni samo trenutna muha ;)
2016 11 19
Jaz ga imam že cca 6-7 let in ni mi žal, da sem si ga šla delat. Boli res ne, vsaj mene ni čisto nič, sem imela večje težave pri prebadanju ušesa.. celi se kakšna 2 meseca, je pa res fajn da greš prav v studio, ne sama delat tega :)
2016 11 27
Sem ga imela 3 leta. Ne priporočam! Poleg tega pa ko se ga naveličaš ostane brazgotina. Jaz sem se ga kar hitro naveličala in je bil to nekako modni krik, ko punce nekako hočmo bit inn in ne premislimo posledic. ¨No jaz nisem imela nobenih posledic, včasih sem si ga malo zapela z zadrgo, ali se butnila ni bilo pa nič hujšega. Npr pri moji kolegici pa je bila grozna infekcija poleg tega se ji pa zelo grdo pozna tak flek in ni niti malo estetsko. Punce premislite dobro predno se greste prebadati, kajti nikoli neveš kakšne so lahko posledice, sploh pa za en nakit, ki ga niti približno ne potrebujemo. Saj to je tujek v telesu.
2017 02 06
Jaz ti ne priporočam. Pač to je ful odvisno od tvoje kože, ampak jaz sem ga imela leto in kljub temu da sem delala točno tako, kot so mi predlagali (razkuževanje ipd.), se mi v ENEM LETU ni nehal gnojiti. Sicer sem sama kriva, da ga nisem dala takoj ven, ampak sem vztrajala in upala, da se bo končno zacelilo, nastalo pa je samo še zlabše, kožica, ki je držala pirsing, se mi je skoraj strgala, tako da sem ga mogla vzeti ven. Zdaj imam pa grozno brazgotino. Poznam pa veliko punc, ki se jim je hitro zacelilo in niso imele težav. Tako da ...
2017 03 02
Punce vsem NAJLEPSA HVALA! Se vedno se nisem opogumila, ampak so mi vasa mnenja definitivno pomagala...
2017 03 03