Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Prosti čas in hobiji /

Potovanja, počitnice /

Kaj bo/ste nakupile za božič?

Sem iskala podobno temo tu gor, pa nisem našla. Če je že kakšna odprta, se opravičujem. Kaj boste pa ve letos kupile sestri, prijateljici, fantu? :) Saj vem, važno je da se mamo radi, ampak darila so pa tudi znak pozornosti in ljubezni. Nočem vsako leto isto podarjat - štumfke, lakce, šminke. Ste že kaj nabavile? :) Če imate kakšno dobro idejo, pošerajte prosim. Nekako imam zaenkrat v glavi bolj knjige (sem našla zadnjič v knjigarni ene par primernih za moje obdarovance) in kreme (mami in tete). Aja, za fanta sem pa hotela letalsko vozovnico za v Pariz, ker ima tam kolega in nameravava poleti tja, ampak verjetno ne morem neke gibljive vozovnice dobit, jaz pa še ne vem datumov :( :( Hvala in LP
2016 12 15
Jaz še nisem nabavljala. :/ Verjetno bom kaj v čimmanj potrošniškem smislu. Najraje kupujem stvari, ki res vem, da bodo prišle prav. Če kupim od nekoga, ki je to lokalno oz. ročno pridelal z nekim trudom (in ne od brezvestnih korporacij) se tudi pri sebi počutim bolje. Seveda pa poskušam kupiti nekaj kar vem, da bo v uporabi in (mogoče celo) cenjeno. Ja včasih je to tudi kaj od relativno brezvestnih korporacij. :") Meni se zdijo najslabša darila v smislu taka, ki so samo, da se nekaj kupi. Pa se sploh ne potrudiš pri izbiri. Se pravi, da se kupi iz neke obveznosti. Samo, da si nekaj kupil, zapravil toliko-pa-toliko evrov za to. To mi je res brez veze. Jaz raje ne dobim darila kot, da vem, da je bilo kupljeno s tem namenom. :")
2016 12 16
uf še ne za vse čeprav razmišljam že dolgo kaj bi :) v trgovini mi je pa tak vse všeč in ehhh :) najbrž bom vse sama sebi kupila haha :) ja za fanta sem kupila na megabonu kupon za terme in rezrvirala za ostale pa kak pulover + moja prijateljica izdeluje kozmetiko tako da je za žensko populacijo eko poskrbljeno kako milo kopalna sol pa bo :)
2016 12 16