Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Vprašanje- IPHONE ! :D

Zanima me če je katera že naročila polnilec za iphone preko ebaya ? kake so kaj izkušnje ? je res da je razlika med orginalom in tem kaj kupiš preko spleta takšna razlika ? moj namreč bo šel v ''maloro'' in mislim da še je čas da naročim novega .. ima katera izkušnje? jaz sem slišala da bi naj s tem prišlo do kvarjenja baterije, sicer moja baterija že zdaj ne zdrži niti 24 ur ..
pred 11 dnevi, 17:56
Jaz imam že skoraj 4 leta samo iz ebaya polnilce, pa ne opazim neke razlike med original in fejk :) sicer če se ne paziš, grejo hitro po gobe, ampak zaradi 1€ se ne sekiram ravno. Nikoli nisem imela nobenih problemov z kvarjenjem baterije zaradi polnilca.
pred 11 dnevi, 21:23
Saj zato ravno ker so hitro za vstran bi raje kupila preko ebaya da mi ni skoda tistih par € ! Hvala !:)
pred 10 dnevi, 10:08
Original polnilec pride bele matirane barve, fejk je bolj svetlece bele barve, iphone lahko unicis z polnjenjem z fejk polnilcem , ne priporocam!! Raje kupi rabljenega se bolj splaca kot pa da unicis telefon..
pred 10 dnevi, 11:29
A poznaš koga osebno ki so uničli telefon z fejk polnilcem?? Ker to so malo neumesne trditve, če si to samo nekje "slišala" :) veliko ljudi ki jih poznam, že par let uporabljajo neoriginal polnilce, pa nikoli niso imeli problemov :)
pred 10 dnevi, 11:56
jaz imam original in fejk polnilce ter tudi powerbank. Razlika je samo v hitrosti polnjena, zdi se mi da original napolni hitreje. So pa tudi zdaj neki super fast chargerji, samo ne vem, če za iphone :)
pred 10 dnevi, 14:00
Povem iz lastne izkusnje je bil moj kuplen prav tako preko ebaya in sicer fejk polnilec
pred 10 dnevi, 15:56
Fejk polnilec sem lupila 3x in ga ne mislim vec,ker noben mi ni delal prav dolgo,se ne splaca.
pred 5 dnevi, 18:07
Hvala za odgovore ! :D sem naročila fejk polnilec in da vidim :) itak je cena zelo mala .. če mi bo ''sumljiv'' ga pač nebom uporabljala :) itak pa že tudi telefon sam po sebi začel pešat v delovanju .. no pa še to .. v povprečju kako dolgo bi naj zdržal telefon da je uporaben ? ker moj še ni star 4 leta in že vidim da se nekaj dogaja z njim ...
pred 2 dnevi, 15:32
Mislim, da ti je kar dolgo zdržal :) jaz imam šestko skoraj 2 leti pa si že nekaj izmišljuje :D
pred 2 dnevi, 20:13