Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Odnosi na butiku-kako reagirati?

hay hay punce. ena na frišno tukaj. Kkake mate kaj izkušnje z odnosi tule? jast sem dokaj na frišno tu pa me je že čist minilo vse skup. vsak dan nekaj. pa obnašanje da te kap. neko bedno barantanje pa kje je ona kaj vidla cenej pa teženje z menjavami. za znoret. dans sem mel vsega dovolj pobrisala svoj butik čaaoo pero! vsak dan po 10 sporočil pa neke gnjavaže o cenah menjavah sej na koncu pa se tak al tak z nobeno nič ne zmenip.
2017 03 16
Če ne menjaš to pač jasno napiš ane :) Tuki pač punce ful rade menjajo. Prodaja se ne na veliko, če si to misnla :)
2017 03 16
če si mislila zaslužit tu gor je to tvoj problem :D če punce probajo znižat ceno, zakaj pa ne? ali pa če vprašajo za menjavo? namen strani je menjat, kupovat, prodajat, kršila pravil ni nobena
2017 03 17
Mislim, da nihče (razen fejk uvoznic) nima namena služit tukaj. Jaz imam povsod jasno napisano, da ne menjam pa kljub temu dobivam sama takšna sporočila - in to od istih punc za isto oblačilo. Mislim, da se je včasih veliko prodalo, tudi sama sem kdaj kupila, danes pa se mi enostavno ne da s tem ukvarjat - raje podarim komu, ki je hvaležen, ne pa da pošiljam za 5 eur, na koncu pa se ti pošiljka še vrne :) Seveda so tudi super punce tukaj, ampak bolj izjema kot pravilo.
2017 03 17
Oh punce, ravno zadnjič je bila tema o odnosih in komunikaciji. Mislim kaj pa odgovori in mnenja. :") Mislim da nobena tukaj nima namena prav nič zaslužiti, vse zastonj ali za drobiž pa tudi ne more biti. Mislim da vsaka lahko pogleda v trgovini ali pobrska po spominu koliko je stvar stala in pričakovati da ti bo nekdo stvar za 30€ prodal za 5€ je neumno. Načeloma vsaka postavi precej nižje cene, ki so v skladu z nakupom, znamko, stanjem in ne vem kaj še vse. Spoštovanje druge osebe je, da ne vsiljuješ svojega mnenja in se držiš njegovih pravil, pogojev, želja. Če nekdo ne želi menjati, ne želi menjati. Če je cena zadnja, je cena zadnja. Če ni nakazil, ni nakazil. Mislim komu se pa ljubi ukvarjati z ljudmi, ki nenehno želijo nekaj svojega in mislijo, da smo na tržnici. Jaz si niti enkrat samkrat nisem dovolila, da bi svoje glavo kateri težila. Preberem si opise, pogoje in želje prodajalke in se jih držim. Vse tiste, ki smo na Butiku že od začetka pa dobro vemo, da na začetku in še dolgo, dolgo po temu menjav na Butiku sploh ni bilo. Samo prodaja in nakup. Menjava je precej pozneje prišla~občutno s stanjem našega gospodarstva. Tako da najbolj ne drži, kar nekatere pišete. Kar se ne proda, se raje menja, razumno, najboljša možnost, da se znebiš stvari. In sicer pametno: za 0€ oziroma samo vrednost poštnine dobiš drugo stvar.
2017 03 19
Namen strani je za vse, a vsaka se sama odloči KAJ in KAKO. In vsaj kanček odnosa imaš lahko, da to spoštuješ. Zato pa je Butik postal kar je, kar vsaka počne kar se ji zljubi, po svoje, neko vsiljevanje in izsiljevanje in teženje po svojem. :") Jaz ti lahko samo rečem, da se ne pusti. Enostavno. Stvari so tvoje, Butik je tvoj, sama se odločaš kaj in kako. Takšne pa le ignoriraj, ker v večini so te tako samo za zrak mešati, od njih pa nimaš nič. Vse bi imele zastonj, po možnosti še osebno dostavo in darilo. Skopuške do sebe da Bog pomagaj. In Bog ne daj, da se strani obrneta in sama prosiš za kaj: ji je še poštnino težko plačati. Standard. :")
2017 03 19
tnx vsem za mnenja. nep moj namen ni bil kar kol zaslužit stvari so ble za dzabe. pa bi še vedno mele poštnino v ceni pa nwm kaj vse. nova torbica z hm z etiketo za 10€ (nova 29.90) pa bi mela za 6€. ma dej. pa take. men se to ne zdi fer. pa niti normalno da ti ena vsak dan piše za menjavo. pa ji vsak dan morš napisat da ne menjaš. a smo kaka posebna ustanova? moja mala pri 4 letih zastopi če ji rečem ne tu pa adijo pamet. pa to o menjavah da še rečem. kera kaj menja? o bože kaj boš menjal če so stvari s pamti veka. to še moja babi ne bi nosila. za menjavo so tak sama take ble ko bi rable kako uro vodenega ogleda po trgovinah x-) ok pač ni pene meni se to ne da. zdaj vidim zakaj so se pametne prestavle na fb ker to tu je bedarija.
2017 03 19