Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Menjave, menjave...

Pozdravljene! Vem, da je morda ta tema že bila ''obdelana'', ampak sem danes naletela na eno punco oz. ona name in sem mislila, da vprašam za mnenje... Torej - Punca mi piše za eno oblekico, če jo menjam in sem pogledala v njen butik pa mi ni bilo nič všeč in sem ji to lepo prijazo napisala. Da pač ne najdem v njenem butiku nič zase, žal. In mi je odpisala zakaj pišem, da menjam če to ni res in da se samo delam, da bi pritegnila kupke... Kar pač ni res. Sem že menjala s puncami, ampak če sem našla kaj zase v njihovih butikih. Kar sem mi zdi normalno... Povejte, je to normalno, ali sem jaz res ''smotana''? A ni bistvo menjav, da menjaš za nekaj kar ti je všeč, ne pa nekaj po sili, le zato, da bo menjava? Meni se to zdi logično.
2017 03 20
Ah, ne sekiraj se, normalno, da tako razmišljaš :) Če pa je na drugi strani zafrustrirana punca, pa na to res ne moreš vplivati. Lahko je samo trenutna slaba volja in se je pač znesla nad nekom (na žalost ravno nate), lahko pa je to tudi osebnostna lastnost in potem je celo bolje, da s takšno osebo ne sodeluješ, ker bi imela še kakšne druge težave. V glavnem, brez skrbi, nisi nič smotana ;)
2017 03 23
MENJEVE!??!!ZA LEP DRAG IZDELEK PREDLAGAJO KATASTROFU! IN POTEM SE UZALENE!!!KOMPLEKSI IN FRUSTRAZJI.IN VELIKO. SE MISLIJO CE SI TUJKA LAHKO DENAR UKRADEJO!
2017 06 19