Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Iščem /

Iščem udobne copate za delo

Pozdravljene. Iščem udobne copate za v službi, natančneje za delo v gostinstvu. Sicer sem mnenja, da bi vendar mogel za to poskrbeti delodajalec ali država...a pri nas v naši ljubi državi bi marsikaj moglo biti poskrbljeno, pa ni. Torej veliko sem na nogah, tekam sem pa tja...nekaj časa sem imela copate, ki sem si jih kupila v tujini in so bile super. Zdaj pa imam ene druge in mi delajo probleme. Noge me bolijo, da komaj zaspim. In imam pomisleke kupit copate v hervisu ali teh svetovno znanih športnih trgovinah, saj veliko ljudi pravi, da se prodaja zanič roba. Res ne bi rada kupila mačka v žaklju, zato me zanima kaj mi svetujete,kakšne imate izkušnje? Torej sem pripravljena požret in dat nekaj več denarja za copate, ampak za zares garantirano kvaliteto. Torej kaj in kje?
2017 03 22
Hvala za pomoč, ampak ti niso primerni za kelnarja , k večjemu za sobarico/čistilko. Pač z delo z strankami moraš kot celota izgledat vsaj koliko toliko estecko pa še za "dirkanje" gor pa dol po terasi, po stopnicah sem in tja niso primerni.
2017 03 22
a to iščeš čevlje ali superge? če so čevlji potem poglej za kakimi ortopedskimi, ne izgledajo vse češko ;). drugače lahko tudi probaš s kakimi gel blazinicami - ironman so ful uredu. če pa gledaš superge pa poglej za adidas al pa asics.
2017 03 23
Evo Marmelada to je to kar imam v mislih. Ker dokler bodo naši tekstilci delali take dizajne, bodo tudi imeli slab promet. Obupen dizajn. Hvala za predloge.
2017 03 23
np ;) naši tekstilci so žal ostali zataknjeni nekje v letu 1988.
2017 03 24