Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

brez okusa za oblacenje, starinsko

ok, vem, da ima vsaka svoj stil, okus za oblacenje..ampak me je ze tokrat zmotilo tle na mojbutiku, da vedno vec punc prodaja cunje, ki niso za nikamor! Kdo bo to nosil?? In cemu tako zasoljene cene artikla, ki nikamor ne pase in nikoli ni bil 'in' ?? Prov res me razjezi to, kr ene stare cunje, cena pa ista kot nove obleke v trgovinah v casu razprodaj!! Ni logike res..
2013 01 27
Se strinjam!
2013 01 27
...K temu veliko pripomore tudi "kvaliteta" fotografij in ozadja ("dizajn fotografije"), ki je včasih naravnost obupna. Vsaj toliko se človek lahko potrudi, da dostojno pofotka cunje! Zaradi spoštovanja do drugih (potencialnih kupk)! Se pa strinjam, da je kar nekaj videnega materiala za v Humano.....ali pa vsaj izgleda tako! [:zalosten] p.s. Na netu je cel kupi zastonjskih programčkov, da vsaj za silo obdelaš fotko (izostriš in popraviš barvo ali kontraste) da čimbolj ustreza realni podobi - npr. picassa.
2013 01 28
aneda no! Prov tok je ze teh staromodnih cunj, najbol zmeckanih in pregonenih! Ogabno! Najverjetneje so v omari ze vrsto let, se iz otrostva. Priznam, da sama vecinoma tudi slikam s telefonom in je kvaliteta slike slabsa..ampak je tok punc k se pa niti tok ne potrudjo, da bi slikale na ustrezni podlagi ja :D artikli se ti kr zagravzajo..zalostno, ker so te cunje res odsluzile svoje, raje jih podari komu ne pa da jih se prodajas po zasoljenih cenah!!
2013 01 28
Hehe eva, ce bi ti lahko, bi ti tole z najvecjim veseljem lajkala... ;))) se strinjam z vami punce.
2013 01 28
Aja se eno ,mal neumesno vprasanje [:sramezljiv] kako posiljate torbice in malo vecje posiljke oz. Mali vecje artikle?? A jih zavijate v kaksno vrecko ali v skatlo pa pol zalimate al kako?? Hvala za odgovor.
2013 01 28
No ja.. jaz pa ravno pogrešam več "vintage" oblačil [:smeh] Kar se pa cen tiče, pa so seveda stvar prodajalca...no saj priznam da pogosto kr z očmi zavijem, ko vidim kako ene nabijajo ceno, sam spet sebi v škodo [:jezik]
2013 01 28
lol. Ja js zaenkrat se nism mela po posti opravka z vecjimi in tezjimi artikli..dobro vprasanje! Sm to resila kar z osebnim prevzemom :P sicr pa se strinjam, da punce same seb skodujejo z res smesnimi objavami..je pa razlika med vintage cunjami in ogabnimi cunjami za v smeti al pa za podariti nekomu!
2013 01 28
Se popolnoma strinjam, res je da ma vsak svoj stil, ampak ne morš pa tut vsega kar najdeš v kleti al nevem kje prodat naprej [:tihsmeh] belalim, js torbice kr v vrečko zavijem pa dobro oblepim in je bilo do zdaj še vse kul s pošiljko [:nasmeh]
2013 01 28
Aha... ful hvala za odgovore punce. [:ljubek]
2013 01 28
Ej jst se cist strinjam z tabo,ene res obupne obleke dajejo sm gor... da mi gre kr na bruhanje ko sam gledam,a kaj sele da bi jih probala uzet pa probat.. groza
2013 01 28