Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Moda /

Trendi, ki se vam zdijo grdi in nenosljivi pa so jih ulice vseeno polne :)

Hopla... moram sem izpovedat! Vsepovsod videvam hlače z luknjami v kolenih? Punce, a vas ne zebe ? :P No, to je ena taka stvar, ki mi je res grda in je ne razumem. Poleg tega se mi zdi še skrajno neudobna, sploh v hladnejših dneh. Nekako čutim bolečine v sklepih že samo ko vidim kakšno v takšnih hlačah. A sledite trendom, ker so vam res všeč ali ker so popularni? Ste se že odpovedale kakšnemu trendu? Še ena stvar, ki me moti so malo krajše hlače, pri katerih se vidi nogavice. Osebno mi je grdo. Kaj pa menite ve?
2017 05 17
Ha. :D Dobro vprašanje. :") Sama od trendovskih oblačil izberem samo tista, ki so mi zares všeč. Drugače poskušam imeti svoj stil in ne samo slepo slediti trendom. Tiste krajše hlače pa ja: meni se zdi kot, da so si kupili prekratke hlače. :")
2017 05 17
Ja, meni isto :)
2017 05 19
Meni osebno tudi niso všeč hlače z luknjami v kolenih. Zdej spomladi/poleti se mi zdijo ok, pozimi pa ne razumem kako punc ne zebe v tistem. :")
2017 05 31
> marjetica1987: > Meni osebno tudi niso všeč hlače z luknjami v kolenih. Zdej spomladi/poleti se mi zdijo ok, pozimi pa ne razumem kako punc ne zebe v tistem. :") Za lepoto (oz. modo) se potrpi. :")
2017 06 06