Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Sladoled :P (in kje se dobi kak bolj zdravi sladoled)

Pozdravljene! Bliža se poletje in s tem se veča želja po sladoledu :) Kakšne imate najraje? Bi priporočile kako sladoledarnico? A ste morda že opazile kje kakšne sladolede brez sladkorja? (npr. s stevijo) Sploh na Obali, ali tudi v Ljubljani.
pred 28 dnevi, 23:36
Sladoled Indy & Pippa je 100% naraven in tudi sladoledi Tete Fride.
pred 26 dnevi, 19:33
O, hvala :) Bom prverila Indy & Pippa sladoled, če ga najdem. Teta Frida pa je verjetno predaleč, kot razumem. V bistvu iščem bolj kakšne malo bolj zdrave sladolede za take, ki se morajo izogibati sladkorju zaradi zdravstvenih razlogov pa nič pametnega ne najdem. Sploh v sladoledarnicah... pa se mi je zdelo, da dandanes bi pa ja mogli imeti tudi take verzije sladoleda...
pred 25 dnevi, 14:31
Jaz vem za sladolede, ki so narejeni iz 100% sadja. V naših koncih jih imajo na večih prodajnih mestih, prepričana sem, da so tudi v Ljubljani pa tudi v kakšnem malo večjem mestu. Nisem pa nikoli vprašala ali je v teh sladoledih res samo sadje in ni npr. dodanega sladkorja. To je vsekakor za preveriti. Ker prodajalci včasih res ne poznajo sramu z zavajanjem... Če so res iz 100% sadja (in nič dodatkov), potem sladkor še vedno vsebujejo - sladkor naravno prisoten v sadju. Mogoče še vedno bolje kot umetne arome, barvila, pa še tono drugih (vprašljivo zdravih) stvari v sladoledih. :")
pred 24 dnevi, 11:39
v kopru v kapitaniji stevia :)
pred 23 dnevi, 08:59
> blinkica: > v kopru v kapitaniji stevia :) O wow! A res? Bom šla pogledat.
pred 22 dnevi, 17:29
Jej, res imajo! Hvala.
pred 16 dnevi, 13:53