Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

ODZIVI NEGATIVNI: jih pišete??

Zanima me, katere dejansko puščate negativne odzive? Jih dejansko pišete ali pač po domače povedano požerete vse skupaj, pozabite in je to to?
2017 06 07
vedno pustim odziv, za dobre izkušnje pozitivnega, za slabe pač negativnega in noter obrazložim kaj je bilo :) se mi zdi da s tem narediš tudi ostalim uporabnikom uslugo, da vidijo ali je oseba poštena ali ne. je pa res da s tem riskiraš, da ti ga oseba vrne, ampak itak potem lahko odzive komentiraš in še tam napišeš kako in kaj :D
2017 06 07
vedno napišem odziv će sem imela z drugo osebo poslovanje :) samo enkrat se je zgodilo da je bil slab odziv ostalo samo dobro :)
2017 06 07
Pišem tako dobre, kot tudi slabe :)
2017 06 07
Kaj pa storite, ko vam punce [seveda če vam] začnejo groziti zaradi negativnega odziva in vam ga celo vrnejo [nekatere tudi dva in vsekakor oba lažniva]? Jaz imam ravno takšen primer in trenutno mi je žal, da sem ga sploh pustila oziroma punci dala negativni odziv. Ampak pustiti taticam in kradljivkam, da še dalje izkoriščajo druge, se mi ne zdi nemoralno.
2017 06 07
če daš negativni odziv se moraš pripravit, da ga boš dobil nazaj :) meni nikoli ni bilo jasno kako si nekdo upa tko nekoga zafrknit, ko pa itak veš njegov naslov..ajd da bi bilo to anonimno bi bilo to drugo :)
2017 06 07
sama jih dajem tako dobre kot slabe :) je pa res, da sem si zaradi tega tudi jaz prislužila že dva minusa :) nikakor pa ne dajo vse minusa nazaj...mislim, da tiste, ki so zrele vedno, da so one zafrknile in ne vračajo, če si ti fer...če pa naletiš na kakšno mično gospodični, ki misli, da se svet vrti samo okoli nje...ja potem pa zagotovo dobiš minus nazaj ;)
2017 06 07
RES JE!!!!TREBA PISATI TUDI NEGATIVNE ODZIVE.JAZ SEM NAPISALA KER ME UKRADLA DENAR!IN VEC NE ODGOVARJA NA SPOROCILA. SAMO DA VESTE MICHEL 75.POBRALA DENAR !PREVARANTKA!LAZNIVKA! IMAM TUDI POTRDILO PRIPOROČENO POSTO! ![](http://si.img.kominoi.net/si/images/message/6922c441fd895ea8300a75ef4ba4caee.jpg)
2017 06 19
No torej ne delam nič narobe, če jih pišem tudi sama. :") Ker pač ima večinoma vsaka neki tatinski obrambni mehanizem in jih vrača~ponavadi še celo kar 2 da bo ja se še bolj zlagala, obrnila zadevo, si izmislila imam svojo črno listo javno objavljeno med oglasi + tudi sem na forum jih napišem + še na družbena omrežja. :") Pa naj se skrijejo, če se lahko in hodijo po svetu z dvignjeno glavo, če imajo za kaj, barabe kradljive. :@
2017 06 24
SUPER STE NAPISALA!!!!!SE STRINJAM!!!!BRAVO!!!!!'
2017 06 27