Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

rabljena kozmetika in spodnje perilo - resno???

joj, kolk oglasov za rabljene lake, senčila, parfume, šampone, kreme in spodnje perilo, ki je bilo "sprobano", "sam enkrat oblečeno". PRODAJAM. a to resno???? ja pa kdo mislite, da bo kupoval rabljeno kozmetiko in spodnje perilo/kopalke (sploh hlačke...razen, če ni perverznež)? a res nimate nobenega, ki bi mu to lahko vsaj podarili (če bi hotela, no)??? če ne pa v smeti vržte in se zaradi dobrega okusa in poslovanja (če prodajate na butiku, pomeni, da poslujete!!!) držite vsak nekih minimalnih higienskih standardov! lepo prosim. hvala. in lepo praznujte.
2017 12 21
100%SE STRINJAM!!'BRAVO!!!
2017 12 23
in v čem je problem, da se je ena namazala z lakom za nohte pred neko drugo punco? ali pa šampon recimo? kaj potem pri kozmetičarki in frizerki tudi tako komplicirate?
2017 12 23
Haloooo? A nam kozmetičarke in frizerke prodajajo rabljene lake za nohte in šampone? A trgovine prodajajo rabljeno spodnje perilo? Sicer pa - vse kozmetičarke in frizerke, vsi saloni imajo zdravstvene in finančne inšpekcije, tako da ne mešat jabolk in hrušk, prosim. To ni point te objave. > Lilith666: > in v čem je problem, da se je ena namazala z lakom za nohte pred neko drugo punco? ali pa šampon recimo? kaj potem pri kozmetičarki in frizerki tudi tako komplicirate?
2017 12 23
ahaaa point je da lahko komentirajo samo tiste, ki se strinjajo... got it ;)
2017 12 23
če vas take stvari motijo, jih pač ne kupite, a ni to najlažje? mene recimo nič ne moti, če mi katera proda lak s katerim se je 2x namazala, halo? saj je cena nižja? zdravstvene inšpekcije imajo že ja, ampak veste kaj dejansko delajo? očitno ne finančne inšpekcije imajo tudi že res, ampak se vam mogoče zdi da se ukvarjajo s prodajo ''second hand'' ? tako da lepo vas prosim, vi ne mešajte jabolk in hrušk
2017 12 23
Drugace v trgovini dostikrat kupimo perilo ki ga je nekdo ze oblekel. ☺ Redko so kje kaksne plasticne zascite. Dostikrat opazim da ljudje dejansko sprobujejo perilo na golo kozo... Glede kozmetike pa zivite v zmoti. Npr frizerski salon. Najprej vam glavo umije z samponom, ki je ze dlje casa odprt in ni le za vaso uporabo. Drugic vam lase obrise v brisaco v katero je pred tem nekomu ze obrisala lase. Ce mislite da vam obrise v svezo brisaco zivite v zmoti. 🤔☺ Tretjic glavnik in krataco s katero vam bo razcesala lase je ze uporabila na prejsni stranki.... ☺ To se povsod dogaja. Vsi saloni sparamo na ta nacin. ☺ Ni higiensko ampak jbg to je dejstvo. Enako je pri nohtih. Mislis da posebej zate razkuzi pilico? NE. Laki in copici se uporabljajo na veci strankah. Enako pri makeupu.... ☺☺☺ To so dejstva ki se dogajajo povsod in se tudi pri cenovno visjem rangu ne spremenijo... ☺
2017 12 24
> lolitaqueen: > Drugace v trgovini dostikrat kupimo perilo ki ga je nekdo ze oblekel. ☺ Redko so kje kaksne plasticne zascite. Dostikrat opazim da ljudje dejansko sprobujejo perilo na golo kozo... > Glede kozmetike pa zivite v zmoti. Npr frizerski salon. Najprej vam glavo umije z samponom, ki je ze dlje casa odprt in ni le za vaso uporabo. Drugic vam lase obrise v brisaco v katero je pred tem nekomu ze obrisala lase. Ce mislite da vam obrise v svezo brisaco zivite v zmoti. 🤔☺ > Tretjic glavnik in krataco s katero vam bo razcesala lase je ze uporabila na prejsni stranki.... ☺ To se povsod dogaja. Vsi saloni sparamo na ta nacin. ☺ Ni higiensko ampak jbg to je dejstvo. > Enako je pri nohtih. Mislis da posebej zate razkuzi pilico? NE. > Laki in copici se uporabljajo na veci strankah. Enako pri makeupu.... ☺☺☺ > To so dejstva ki se dogajajo povsod in se tudi pri cenovno visjem rangu ne spremenijo... ☺ Dobro napisano. Ponavadi si delamo utvare, da je vse 100% čisto, razkuženo, ko nekje nekaj kupimo. Ni nujno. :") Drugače pa vsak po svoje. Nekatere kupujejo, nekatere ne. Jaz sicer rabljenih kopalk in spodnjih hlačk ne prodajam. Kozmetika je večinoma nova, redkeje prodajam kaj kar je samo sprobano. Če kupke ne moti, kupi, če jo moti, pa pač ne. Pri meni dobi sprobano kozmetiko napol zastonj.
2017 12 28
Vsak po svoje a ne, jaz osebno ne bi nosila rabljenega spodnjega perila.
2023 09 14