Pozdravljene.
Me zanima ce je kateri uspelo narediti španske vetetce zobčutno manj sladkorja.
Sem ravno danes delala eksperiment, zal ni uspel. Po receptu gre 60g belega sladkorja na 1 beljak. Delala sem iz 6 belajkov, torej iz 360g belega sladkorja. To je zame zares presladko. Zato sem zraven za eksperiment uprabila 1 beljak...dala 30g rjavega sladkorja in zraven 2 cajni zlicki cokoladnega prahu...vendar se mi masa sploh ni oblikovala....:(
Delala sem jih pa tako, da najprej stepem beljake in pocasi vmes dodajam sladkor, nato pa se stepam nad vodo / vodna sopara, dokler voda ne zavre.
Je karei uspelo narediti iz obcutno manj sladkorja?
Pozdravljene.
Me zanima ce je kateri uspelo narediti španske vetetce zobčutno manj sladkorja.
Sem ravno danes delala eksperiment, zal ni uspel. Po receptu gre 60g belega sladkorja na 1 beljak. Delala sem iz 6 belajkov, torej iz 360g belega sladkorja. To je zame zares presladko. Zato sem zraven za eksperiment uprabila 1 beljak...dala 30g rjavega sladkorja in zraven 2 cajni zlicki cokoladnega prahu...vendar se mi masa sploh ni oblikovala....:(
Delala sem jih pa tako, da najprej stepem beljake in pocasi vmes dodajam sladkor, nato pa se stepam nad vodo / vodna sopara, dokler voda ne zavre.
Je karei uspelo narediti iz obcutno manj sladkorja?