Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Pogovori /

Potrebujem pomoč

Drage punce. Imam uporabnico, ki že drugič kupuje od mene (prvič ni kupila nič, si je premislila), sedaj se je odločila za nakup nečesa drugega. Trdi, da je pred tremi dnevi opravila plačilo. Vendar denarja vse do danes ni bilo na mojem trr. Sedaj mi piše negativne stvari in pravi, da pač ne bo obubožala , če ji ne bom poslala stvari, pa tudi če ne bo videla več denarja. Zelo neprijetna situacija, saj me v svojih pisanjih tudi rahlo žali. Če ji bom dala negativni odziv, sem prepričana, da go negativni odziv vrnila. Nekatera moja pisanja ignorira, na nekatera se odziva. Jaz želim zadevo rešiti, pa ne gre. Prosila sem jo za kopijo plačila, pa "baje" ne zna tega poslati. Je pa uporabniško ime vivika. Na koncu sem ji napisala, da v kolikor ne misli opraviti plačila oz. v kolikor se ne bo javila na moje sporočilo, me naj pusti pri miru. Pa se je oglasila z ciničnim odgovorom. Kaj storiti?
2018 08 16
nič. če ni denarja in če noče poslat potrdila o plačilu potem veš, da nateguje.
2018 08 17
Hvala za odgovor. Končno se je po nekaj dnevih izjasnila, da bi naj dobila vračilo denarja nazaj na trr. Ne razumem, da se najdejo tudi takšne "cvetke". Le kaj imajo od te zafrkancije?
2018 08 18
ok pa že... ker na banki se res to dogaja, izvršijo plačilo in potem vrnejo ta denar nazaj na tvoj račun. pod nujno napiši katera je, pa prijavi adminu
2018 08 18
Sem prijavila ravno danes ADMINU, ker mi je gospa zagrozila, da mi bo dala negativni odziv. Potrdila o plačilu še vedno ni poslala, prav tako denarja po skoraj dveh tednih še ni na računu. Res sem razočarana nad nekaterimi ljudmi in podlostmi, ki se jih poslužujejo. Vse, kar se je vrtelo okoli plačila in denarja pa so bile samo njene prazne besede. Uporabniško ime VIVIKA.
2018 08 18
Gospa z uporabniškim imenom VIVIKA dala negativni odziv,čeprav še vedno ni poravnala kupnine kljub njenemu zatrjevanju,da jo je.
2018 08 19
jah, če je res da vam je poslala potrdilo natiskano, ga boste prejela, če ga ni ga ne boste. če ga dobite bo itak pisalo kdaj je bilo nakazano in koliko. jaz ne bi poslala nič dokler ne vidim denarja na računu in konec, ne glede na to ali je gospa stara 68 ali je 20
2018 08 19
Evo, danes je že torek, potrdila od gospe Silvane (Upor.ime VIVIKA) pa nikjer, denarja pa tudi ne. Samo zato, ker sem z njo kontaktirala in ker sem želela biti prijazna, sem prejela negativni odziv. Tele negativne odzive bi bilo po mojem treba kontrolirati iz strani adminke. Jaz sem adminki sicer poslala zgodovino pisanja med mano in VIVIKO, žal še ni odgovora.
2018 08 21
Ful vesela. Končno se je izkazala resnica. Ga.Silvana je šlampasto prepisala številke tekočega računa. Najin pogovor sem poslala adminki in ona je izbrisala negativni odziv, ki sem ga dobila res po krivici. HVALA ADMINKA ! :")
2018 08 24
Kam pa pišete za adminko
2019 06 11