Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

Kaj si mislite o "Ne menjam, razen, če vam sama pišem za menjavo"?

Živjo punce, v kar nekaj butikih tule gor sem zasledila med opisi napisano takole: "Ne menjam razen, če vam sama pošljem sporočilo za menjavo". Kaj si mislite o tovrstnih enosmernih menjavah? Meni se zdi malo hecno, da samo prodajaš ampak hkrati pa sama ne bi nič kupila, takrat je pa menjava OK.
2023 10 31
Se strinjam. Meni je pisalo nekaj uporabnic, ki so spraševale, če menjam svoje artikle. Pa grem pogledat njihove profile in vsakič znova preberem "ne menjam!!!" Hecno, res. Ena od uporabnic pa ima dopisano, da pri menjavi so njene cene 5 € višje. Ne vem, no, meni je to ravno tako malce hecno. Še najbolj mi je pa hecno, da so potem razočarane, ko nočeš menjati z njimi, saj pri njih ne najdeš nič takega, kar bi rabil ...
2023 10 31
Hecno mi je ko želijo menjat samo ko njim ustreza, namesto da kupijo. Načeloma jim povem, da imam majhno stanovanje in da samo prodajam ali da ne najdem nič zase.
2023 11 01
Jaz bi sicer tudi menjala, če bi našla kaj uporabnega zase, a doslej s tem nisem imela uspeha. Da bi pa menjala za nekaj, česar ne rabim, pa potem to jaz skušala prodati ... že svojih stvari nimam kam shranjevati v nedogled. Že tako se čudim puncam, ki se jim da preprodajati. Ena mi je - morda pol leta nazaj - na facebooku pred nosom zmaknila ene starejše leviske z naramnicami, ki sem jih želela kupiti, češ da si jih ona pa tudi blazno želi, zdaj pa jih tu prodaja za enkrat višjo ceno.
2023 11 01
Žal tko je, kdor prvi pride, prvi melje.
2023 11 03
> miss11: > Žal tko je, kdor prvi pride, prvi melje. Seveda, tako pač je :) Ma škoda se mi zdi, ker bi jaz tisti kos dejansko nosila, tako pa vprašanje, koliko časa bo še ležal v eni omari. Hkrati pa se mi ga zdi neumno kupiti po še enkrat višji ceni, če vem, po koliko je bil prvotno prodan.
2023 11 04
Včasih se mi zdi kar malce nesramen oz ponižujoč odnos do menjav, v smislu napisov na sporočila o menjavah ne odgovarjam, menjave NEEE!!! potem pa sama piše za menjavo, ja kako zdaj to :)
2023 11 05