Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Neresne kupke in negativen odziv

Mene pa zanima kaj storite kadar se nekdo zelo zanima za nakup nečesa, vi pa še na koncu merite izdelke itd., odpisujete na vsa vprašanja povezana z artiklom, ki vam jih ''stranka'' postavlja, na koncu je pa tako ne fer da ne pove niti ali bo izdelek kupila ali ne, ampak samo ''utihne''? Je utemeljno v takšnem pirmeru dati negativen odziv tej osebi?
2013 08 16
Poglej kdaj je bila nazadnje prijavljena - lahko da je na morju in ti pač ne odgovori, ker nima interneta. V kolikor pa vidiš, da je aktivna, bi ji pa jaz dala neg. odziv s pojasnilom zakaj.
2013 08 16
Prijavljena je bila še včeraj.
2013 08 16
Jaz jih zaenkrat ne dajem, čeprav sem prišla z enimi že tako daleč, da sem dala TRR in potem tišina. Mogoče enkrat, ko mi prekipi [:jezik] oziroma, če bom zaradi ene izgubila drugo kupko...Je pa grdo
2013 08 16
Dokler samo povprašuje za mere, dolžino, barvo,...... In mi potem več ne odgovori..... to razumem tako, da ji mere/dolžina/barva ne ustreza in pač izdelka ne bo vzela. V tem primeru ji odziva ne pustim, saj mi punca nič ne dolguje!! Tudi v trgovini lahko sprašuješ in pomerjaš obleke v kabini....in greš potem vn brez nič kupit!?? :-) Če se pa že zmenimo, da bo sigurno vzela in ji napišem svoj TRR......pol pa izgine in se ne javi več. V tem primeru: JA, bi pustila negativen odziv.
2013 08 16
Jaz tudi ne pustim negativnega odziva v primeru, če se samo zanima za nek izdelek . Samo me pa skrajno moti, da niti odgovora ne dobim, da ji pač ne ustreza... Ker, če se jaz potrudim pa odgovorim na 1001 vprašanje, bi bilo lepo vsaj odgovoriti.
2013 08 16
No , ravnokar mi ena od prodajalk napisala zs , da je odziv kar pomemben zaradi opozoril za ostale kupke .....in seveda obratno ......sama sem bila do sedaj samo kupka , mislim , da dovolj poštena , hitra , zanesljiva , pa nisem , razen tele omenjene prodajalke dobila nobenega odziva . Sem pa tudi imela slabo izkušnjo z eno od prodajalk , pa ji tudi nisem nalimala negativnega odziva , kajti mogoče je imela razlog , pa ga ni hotela povedati ....ne vem , toda ne bit takoj jeznorit , slabe volje , nestrpen ......ljudje mogoče dejansko nismo skoz in skoz za pc-ejem , čas kislih kumaric je , malo potrpljenja in vse se da rešiti .....in ja , vedno je brati lepše nekaj pozitivnega , pohvalnega , prijetnega .....zato z lepimi mislimi v nadaljno prodajo - kupovanje ......srečno vsem puncam [:nasmeh]
2013 08 17
Jaz imam enak problem z dvema, ena je ze sprasevala po podatkih in je kr zginla za en mesc -.-
2013 08 18