Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

A je to normalno????

Ok punce zanima me kako ve ukrepate ko vam punce prodaja strgana ali unicena oblacila? Sama sem od uporabnice elma89 kupila hlace,ki naj bi bile enkrat nosene,dobila pa nosene in strgane. Sem ji pisala,se mi je opravicila in rekla naj sama popravim...ker mi to pomeni dodatem strosek sem ji hlace poslala nazaj saj sem mnenja,da bi morala na napake opozoriti.. sedaj noce vrniti denarja in celo trdi da sem jih jaz strgala... Kako v tem primeru ve reagirate?
2014 03 27
Nič ,nategnila te je,tko k je mene ena za all starke,da sem mogla dat pr čevljarju se 20€.BI LAHKO ŽE NOVE,KUPLA.Sej si bla le korajžna ,k si jih poslala nazaj. Upam,da bos resla sebi u prid.
2014 03 27
Obvestila bom se admina in vprasala kako reagirati v tem primeru ali je dovolj le negativen odziv....:( Zalostno je da je na tej strani vedno vec nepostenih punc,postene pa nastradajo :(
2014 03 27
v temu primeru si ti nepostena !!!!
2014 03 27
Kaj pa slika ? Kakšna je bila slika oblačila ?
2014 03 27
Na sliki ni vidno ker je strgano na obeh straneh pri zankah pri pasu...:( Bo admin presodil kdo je neposten na podlagi najinega pogovora...
2014 03 27
Si morda slikala artikel kakšnega si dobila? Drugače boš bolj težko dokazala adminki :/
2014 03 27
jaz bi šla na dom!! Katastrofa.
2014 03 27
Jaz bi se probala najprej lepo pogovorit - poveš tako kot si rekla, da je bila napaka na njeni strani ker je napisala da so enkrat nošene in ni niti omenila, da so strgane - če bi to vedela, jih ne bi kupila. Torej te je zavedla, če je vedela da so bile strgane. Lahko pa da je res spregledala in da ni vedela, jaz bi jih probala na lep način dopovedat da je ona naredila napako in da bi bilo zato fer, da ti pošlje nazaj tvoj denar, ker ti pač nisi kupila hlač zato da jih boš zdaj še šivala. Vse je odvisno kako fer je - če ni, pač nimaš kaj naredit in pustiš negativen odziv. Če pa je vsaj približno razumljiva, bi to lahko normalno rešili.. Sama sem imela podoben problem, ko sem kupila majčko s potiskom, ki ga skoraj ni bilo več - na sliki se ni videlo da bi bilo kaj narobe, ona ni nič omenjala, jaz pa tudi nisem posebej vprašala ker sem sklepala da je vse ok, pa sva na srečo normalno rešili in mi je vrnila denar.
2014 03 27
Jaz se se zelela na lep nacin zmenit pa zal ni slo...tudi hlace sem ji poslala nazaj,naletela na ignore....
2014 03 27
Ne,nisi,ti se sploh ne znas zmenit lepo,tukaj se pretvarjas,igras zrtev.....
2014 03 27
Jaz na njenem mestu bi definitivno vrnila denar, če bi se to zgodilo ponesreči..ne moreš nekomu prodat strganih hlač in ga na to ne opozorit. Če se že zgodi slučajno, se opravičiš in popraviš napako. Škoda, da si naletela na takšno uporabnico, pa še same pozitivne odzive ima od prej - bi pričakovala potem, da bo ravnala tako kot je prav v tem primeru.
2014 03 27
se strinjam z mashi306 , vsi smo ljudje , vsi delamo napake , tut js sem že kdaj kako stvar spregledala pa ne zanalašč.. Pač enostavno spregledaš, vrneš, popraviš napako in jih še enkrat prodaš :) tut js nebi kupovala hlač , ki bi jih še sama mogla popravljat za ta moj dragocen čas bi dala raje 5evorv več pa kupila nove v trgovini.. In verjetno bi vsaka razumevajoča to storila :) Enkrat se mi je to zgodilo, in zdaj res vsako stvar 5x obrnem preden jo pošljem , mogoče kakšen dan več traja da pošljem , je pa vsaj tako kot treba :)
2014 03 27
elma89 - povej še ti svojo zgodbo, ker po zgodbi uporabnice ki se je pritožila , se verjetno vse strinjamo da je bila tvoja napaka.. Da te pa nebomo po krive obtožile pa še ti povej kako je bilo ? Bomo verjetno lažje rešile,kajne ? :)
2014 03 27
punce jaz sploh nisem videla za tole,sem res postena,hlace sem prodala za 6 eur,punca ih vrne nazaj,in tista napaka sploh ni opazna,se da popravit,danes sem nesla sivilji,in napaka je popravljena...jaz sem ji povedala da tiste hlace bom prodala naprej in vrnila denar,ona pa meni pusti negativen odziv,pa se zacne temoo meni,katastrofa,ne morem verjet,ful me razjezila da ne vem a bo sploh dobila ta denar.... Vsakom se lahko zgodi da ne spregleda obleke....
2014 03 27
1 2