Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

mojbutik.si Blog

Domov Blog Jesenska razvada, čokolada seveda!

Jesenska razvada, čokolada seveda!

 Jesen 1

Jesen 2

(Fotografije: Stardust&Roses)

Ob misli na čokolado, se skoraj vsakemu izmed nas zacedijo sline kajne? Čokoladni rogljički, slastne tortice, okusni mafini...priznajmo, čokolada nam paše kjerkoli in kadarkoli. Okus se resda razlikuje od človeka do človeka, tako ima nekdo rad, kot noč črno, nekdo pa z lešniki posluto čokolado. Kljub temu se ji ne moremo upreti!

V spetni trgovinici  www.mojacokolada.si, se bo našel posladek za vsakogar, saj si čokoladno tablico lahko ustvarite kar sami, ter z njo pocrkljate sebe ali svoje najbližnje. Ker bi vas malce radi presenetili tudi mi, lahko v spletni čokoladnici do konca Oktobra koristite 10% popust s kodo "MOJBUTIK", ki jo vnesete pri samem zaključku nakupa. Za našo tablico, ni ostalo niti drobtinice saj je bila, po domače povedano, "za prste obliznit".

Vse sladokusce vabimo tudi na preizkušanje čokolad v Twenty Caffeju, kjer se bomo 24. Oktobra, nedvomno mudili tudi mi! 

Cokolada 1

Cokolada 2

 

Naj vam tekne,

 Mojbutik.si

njam,njam....vse pohvale!
@clothes&more, za neprijetno izkušnjo se opravičujemo. Če lahko kako popravimo vtis, sporočite. Sicer pa želim vse dobro in čim več čokolade (tudi če ne naše, pa kakšne druge) :) @xoxo, hvala za tale lep komentar. Le da je bil fant nasmejan do ušes, pa smo veseli tudi mi!
Z moje strani pa vse pohvale! Glede odnosa in prijaznosti prodajalca... zal sem prejela polomljeno cokolado, sem jih kontaktirala in so takoj vse uredili in mi poslali novo (vse stroske so krili sami).. pa se fant je bil navdusen nad darilom :D
zakon čokolade po naročilu kar hočeš gor in napis!
mmm dobro zgleda
Čokolada je bila dobra, tudi zelo lepo darilo, odbije me odnos prodajalke, tudi ko je opozorjena na napako, da lažno obljubo in napake ne odpravi. Nisem se želela naprej pregovarjati, ampak rezultat takih nakupov je, da enostavno me tam več ne vidijo.
@[email protected], kakšno izkušnjo pa imaš, niso bile ok čokolade? :/ Sami se definitivno potrudimo prav za vsako naročilo in za vsako stranko. Resnično bi si želeli dobiti mnenje - na napakah se vedno učimo .. In vedno si želimo biti še boljši!
jaz imam slabo izkušnjo s to spletno stranjo, raje kupim čokolado osebno v katerikoli drugi čokoladnici..