Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Objave, novosti, komentarji moderatorja /

Prijave slik in butikov, ki vodijo prodajo artiklov iz interneta.

Če katera kaj opazi, naj mi spodaj pripopa povezavo. Mislim da bomo tako najhitreje s skupnimi močmi odstranile neprimerne butike. Tako da vidite da bo FER IN PRAVIČNO ZA VSE, kakor me nekatere zelo rade opozarjate dan za dnem :) Predvsem bi se pa rada zahvalila tistim uporabnicam, ki mi samoiniciativno pošljejo mail, ko kaj zasledijo. Neizmerno sem vam hvaležna za pomoč. Lp, AdminMB
2014 04 10
@Sandra_z...VELIKE TISKANE ČRKE V NASLOVU?
2014 04 10
jih daje naprej? fejk MK torbice dobiva od firm..my ass ja naslov teme je Prijave slik in butikov, ki vodijo prodajo artiklov iz interneta.
2014 04 11
še vedno ne razumem kaj ima to opraviti z zgoraj navedenimi linki ? Če sem dobro pogledala imajo mogoče 3 artikle vse skupaj kjer je slika iz interneta ? tut js jo imam najbolš da me adminka blokira .. sploh nimajo nevem kakšnih stvari ki bi se dobila na netu ? okej michael kors ura pri eni ( tut sama bom svojo v kratkem prodala ker mi ni več všeč pa je čisto nova) okej burberry in chanel torbica/denarnica ? 1 artikel ? lahko jo je kupila in ji ni všeč ? ne razumem kaj imajo točno te punce opraviti s to temo Prijave slik in butikov, ki vodijo prodajo artiklov iz interneta. Mislim , da je veliko butikov tukaj gor ki imajo celo stran artiklov iz ebaya, iofferja in potem namesto da bi se s takimi ukvarjali , dajate v ospredje dekleta ki imajo mogoče 1 izdelek tak , pa še to neveš kako ga je res dobila
2014 04 11
sem opazila da ena prodaja repliko VS kopalk za 28 evrov na ebayu so pa za 8 evrov, sem malo prečekirala na Fbju in spletna trgovina Fashion style prodaja točno take za 30eu! mogoče jih je pa tam kupila pa prodaja po nižji ceni.. Ker ponavadi že vse veste da so to izdelki iz ebaya .. mogoče je tudi sama preplačala in bi jih zdaj prodala naprej .. nevem men ta tema sploh ni všeč, ker bo iz tega sam prepir nastal .. okej nerečem res tiste uporabnice ki imajo po 10 istih artiklov druge barve pa velikosti.. ampak taki primeri kot so določene punce tukaj gor so mi pa res nesmiselni za brisanje .. peace
2014 04 11
divaluna - no hvala, to sem želela tudi sama povedati, pa sem mogoče vse malo preveč zakomplicirano povedala .. kakorkoli, sem prepričana da bo tak cirkus tukaj gor ko se bo kakšna našla pod linkom in bo trdila svoje :)
2014 04 11
divaluna, tinakatarina, se strinjam z vama. Ni vsak link na tej objavi za blokirat. Tudi sama imam BMW motoristično jakno (original), ki je oče več ne nosi saj ima doma 2 drugi, original Desigual krilo, ki je mamici preveliko, meni pa premajhno in CK nedrčke, ki mamici niso ustrezni (vsak nedrček je drugačen)..in smo se pač odločili da stvari poskušamo prodati naprej in s tem osrečiti nekoga drugega. Kolikor jaz vem, s tem ne kršim nobenih pravil. Če pa komu kaj ne paše, pa naj mi pove. Vsak si kdaj kupi kakšen izdelek, ki je original ali ne, pa se potem izkaže da mu ne ustreza in ga želi prodati naprej. Tukaj ne gre za trgovinsko prodajo, saj gre le za določene izjeme, ki so se izkazale kot zgrešen nakup. Nekateri očitno res ne razumejo kaj pomeni trgovinska prodaja. Še enkrat ponavljam, čeprav je bilo že zapisano: o trgovinski prodaji govorimo takrat, ko uporabnik/uporabnica prodaja določen izdelek v več barvah in številkah. Tudi tiste, ki imajo objavljeno da zbirajo naročila, spadajo pod trgovinsko prodajo. Menda je logično, da ne bo imela uporabnica doma 7 ali več enakih MK torbic ali pa AJ kavbojk ali česarkoli drugega..
2014 04 11
Kakor sem jaz razumela, je kakoršna koli prodaja ponaredkov prepovedana, tudi če gre recimo za samo eno torbico in ne za "trgovinsko prodajo". Ali se motim? :)
2014 04 11
Ne, NinaWilliams, ne motiš se. Ponaredki so ZAKONSKO prepovedani, pa naj gre za en ali več artiklov. Upam, da TIRS čim prej ukrepa.
2014 04 11
To sploh ni letelo nate, ampak okej. :D Nasplosno pac.
2014 04 11
ne vem zakaj bi se brisalo punce ki imajo 100% pozitivnih odzivov, se pravi te izdelke ki jih imajo ( čeprav internetno sliko ) tudi resnično imajo in jih prodajajo :)) Bolj vprašljive so punce ki nimajo 100% se mi zdi da bi bilo pred brisanjem pametno pogledati odzive da vidite o čem se gre ali punca izdelke zares ima ali samo pobira denar od drugih in izdelkov ne pošilja :)) moje mnenje, ker veliko punc katere linke sem odprla so bile po odzivih 100%
2014 04 11
@ninawilliams nisem mislila tebe :)
2014 04 11
Matrika,prodajam svoje stvari,ter pobiram zgolj naročila za čevlje ki NISO replika!
2014 04 12
Anitaany, pa jih prodajas po visji ceni kot kupis? Poleg tega mas (sklepam) slike iz interneta.
2014 04 12
noben te sploh ne napada, sploh nevem kaj se razburjaš za brezveze ? haha lepo smo samo rekle da bi bilo bolj pametno če že lepite linke date v ospredje take kot so te modneure itd.. podobni.. tudi adminka je rekla da lahko prodajamo ponaredke le da to navedemo v opisu.. mislim da da je že vsaka kot je uporabnica pred mano omenila kupila na dopustu kakšno repliko torbice in jo pač proda naprej :) sem pa že na začetku omenila da bo ta tema povzročila same prepire in to zaradi brezveznih stvari :) bi bilo bolje če bi adminki poslale v sporočilu da druge tega nevidijo in bi bilo manj kreganja glede tega.
2014 04 12
1 2 3 4