Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Semena zelenjave / dišavnic / sadja?

Če ima katera odvečna semena ali sadike zelenjave & dišavnic & sadja se priporočam. Menjam tudi za artikele v butiku (izjema artikli označeni z zvezdico so namenjeni le prodaji), najraje osebno. zaželjena semena/sadike, ki niso tako pogosta: papaja, pasijonka, rabarbara, pitaya, bele jagode, figa, lešnik, jajčevec (navadni, beli, zeleni), črni koren, paprika - kalifornjisko čudo, črni paradižnik, rožnati, ter druge sorte, okra semena zelišč - razna - koriander, stevia, ognjič, glog, lovorov list, ..... ........
2014 04 15
Jaz imam veliko semen in sadikic, ce te zanima mi pisi za seznam, vendar so samo za prodajo.
2014 04 15
OK, imamo kar dost vrta in od navedenega imamo Rabarbaro (nisem prepričana kako smo prišli do nje), lovor in šparglje (letos nasajeni in drago plačani), jajčevce smo imeli lani in je bla suša, tko da polovica ni uspela. Če si pripravljena pridit po sadiko ostroge na Štajerski konec, ti jo lahko priskrbim (mislim, da gre za ekzotiko, saj jo skoraj nihče ne pozna). Samo zdej je že skoraj da malo prepozno, sadike sem prijateljem dala cca. 3 tedna nazaj. Ne gre za robido, niti za kosmuljo, pač pa za ostrogo. Rastlina pika, je grmičevje, plodovi so slastni :)
2014 04 25
Imam za izmenjavo :) * semena paradižnik (novosadski jabučar - sorta iz Srbije) * semena peteršilja * sadike ostrog - osebni prevzem v Celju :))
2015 03 28