Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Objave, novosti, komentarji moderatorja /

En in edini uradni administratorski račun je ta!

Pozdravljene, Naj se vam opravičim za mojo odsotnost nekaj preteklih dni, saj sedaj zagotovo vemo, da je bil moj uporabniški račun zlorabljen. Trenutno še ne vem kdo stoji za tem, ter zakaj je to pravzaprav potrebno, ker z takimi dejanji ne škoduje le meni vendar celotni skupini uporabnic. Veliko od vas mi je pisalo, da so se na strani nenadoma pojavili "novi administratorji". Ne vem ali je to zaporedje nesrečnih dogodkov povezano, vendar je to edini admin račun, ki se uradno uporablja. Vsekakor upam da se misterija hitro razreši. Žal mi je za vse nevšečnosti ali privatne maile, ki ste jih prejele od "AdminCE". Vse vzamite kot neželeno pošto, uporabnika pa sem sama že odstranila. Lep večer!
2014 05 09
A tudi to se dogaja? Ma katastrofa.
2014 05 09
Potem ste vi pravi naslov za odgovor o tem, zakaj nekateri ne moremo odpreti sporocil? Mislim, da nisem edina... Je napaka sistemska in kdaj jo boste lahko odpravil? Hvala za odgovor.
2014 05 09
O joj kaj se vse eni spomnijo, da gredo zlorabljat stran od administratorke. Res ne vem v cem je to fora....
2014 05 10
Pozdrav ! Zanima me, če mi mogoče lahko kdo pomaga pri vprašanju zakaj mi že več kot 2 dni ne gre nalag fotografij. Napiše mi poskusite kasneje ali pa jih sploh ne naloži (čakam tudi po 10 minut včasih in se nič ne zgodi). Hvala za odgovor !
2014 05 11
prosim popravite sporočila ker je to katastrofa!
2014 05 13
zanimivo. a adnima imamo tudi?? kaj pa dela ta adnim če smo natančni? jaz se opravičujem, ampak če že obstaja,..naj res uredi forume ker je MB postal dobesedno kurnik. če ne more,..naj da možnost komu drugemu, ker vidim da punce množično odhajajo stran z mbja :S LP
2014 05 14
Ne vem več kolikokrat sem admina kontaktirala, ampak ni nobenega odziva, niti dejanj :/
2014 05 15
Čudno. Jaz sem ji enkrat pisala, pa mi je odgovorila v roku enega dneva.
2014 05 15
Tudi jaz sem vceraj pisala, saj mi nagaja chat, sploh ga ne morem odpret. Ampak zal od admina nobenega odgovora, zelo bi bila vesela ce se to cimprej uredi, saj sem tukaj zato da nekaj prodam.
2014 05 23
Bi napisala pod "ideje" amak se stvar tako hitro zasipa z reklamiranjem artiklov... Skratka, imam idejo, da bi se strani dodala še ena malenkost in to je opcija "copat", da bi tiste ki prodajamo/prodajajo copate lahko obutev označile kot copat, tiste, ki pa copate kupujejo, bi jih poiskale pod jezičkom "copati."
2014 06 05
Pa še ena ideja, (bi tudi to napisala pod ideje pa....) Torej, predlagam, - da bi pri podajanju odzivov bila poleg "O prodajalcu" in "o kupcu" še jeziček "Menjava" kamor bi pisale odzive za menjane artikle. - da bi lahko butikarci s katero smo že sodelovale dale oceno odziva ki si ga zasluži, ne glede na to, da smo ji ga pred časom takšno že dale.
2014 06 11
PUNCE- na blog se je prijavila Solita1, daje same negativne. Ničesar ne prodaja, kar tako ti pripopa negativnega, je motena? Kaj mislite?
2014 06 20
Hvala AdminMB za zopet delujoč forum :-) in še predlog za manj gužve: - vsaki butikarci omogočiti omejeno število odprtih tem hkrati, npr 5. Kar bi v praksi pomenilo, da punce ne morejo kar v nedogled odpirat tem ampak morajo prej zbrisati tiste ta stare... - nekaj podobnega za število odprtih pogovorov, vendar več, (ne pa neomejeno), ker včasih se s kom le dolgo meniš in če je takšnih več... - avtomatizirat brisanje artiklov ki so označeni s "prodano"
2014 06 24
pozdravljeni mam problem. Sem mela en artikel gor in sem ga prodala in stranka ni bila zadovolna in je rekla da vrne in sem ji vrnila daner in je rekla da bo artikel poslala in več kod tri dni čakam na artikel mene mene zanima kako prit kupca ker sem pogovor zbrisala. hvala lepa
2014 07 21
1 2