Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Ločitev, konec zveze /

PREVARANA .....

Sem take vrste oseba, da ne delim čustva z veliko ljudmi.. zadnje dve leti se sestajam z številnimi problemi in mislim da mi bo kmalu počiu film.. Čez dva dni bo točno 2 leti odkar sem spoznala tega fanta in od takrat naprej zame obstaja le on, prva prava ljubezen, znjim je bilo skoraj use zame prvič.. spolnost, spoznavanje družin, prijateljev, zmenki, valentinovo... tako je bilo iz moje strani, vendar pa on ni očitno čutu isto.. nikoli me ni predstavu nobenemu kot 'punco' in vedno ko sem mu kej omenla je reku da greva počasi.. a ni 2 leti preveč počasi? uglaunem večkrat mi je biu nezvest ampak le takrat ko nisva imela kontakta.. zdej pa nazadnje ko je biu pri meni in sva preživela najlepši danu žiuljenju in od takrat se mi ni javu in me je naslednji dan prevaral z dvema.. in potem z eno od teh dveh nadaljeval od tam kjer sva ostala midva... prenesla bi to da je biu pijan in da ni nič pomenlo, ampak ko vidiš nekoga, ki ti pomeni več kot sam sebi da se čustveno povezuje z nekom drugim je kot da bi umrla. Po tem sva se se enkrat pogovarjala mi je priznau da je biu nezvest in potem se ni več javiu,, meni pa je šlo vse narobe.. v šoli sem popustila iz odlične učenke sem padla na popravni, v družini se je začela nočna mora, še prijateljice so mi obrnile hrbet... nevem sploh kako nej izrazim svojo jezo in razočaranje zato sem se obrnila na to stran ker se nimam z nobenim za pogovorit o tem pa je od tega minilo že 4 mesece jaz pa še vedno ponoči nespim.. ubija me to da nevem kaj dela in da nevem kaj čuti. Use bi dala da bi se mi vrnil.. UPRAŠANJE: kako preboleti prevaro? oziroma bolj KAKO PREBOLETI NJEGA?
2014 08 22
Preboleti ? prebolela bos ze. samo ker ga tako mocno ljubis bos rabila se velil ko casa da bi ga prebolela... toda moras pa vedeti da tudi ko ga bos prebolela se bos vedno spominjala nanzga. nikoli ne obupaj ali se zaperat zaradi emga ki te ni vreden. najdla bos drugega/bolsga. v zivljenju bos spoznala se veliko dobrih in slabih ljudi. zato pumca glavo.pokomci in idi dalje. bol se bos sekerala slabje bo samo sebe unicujs stem. in vrjem ko ga bos prebolela se bos toukla po glavi zakaj si se sploh sekirala za enga in prejokala za enga ki ni vredn tut dreka ne. ne sekiraj se. pojdi v druzbo ali se z necim zamoti saj zdaj moras biti mocna.in nikoli ne pusti da bi solo popustila zrt enga trota ali fanga glej nase mala... in ko bo videu da ti je useeno. ali pa se vsaj delaj takrat bos vidla da te bo hoteu nazaj... ampak takrat bo prepozno. stay strong bby. stabo sem in ce kej nucas me klikni <3
2014 08 22
kko nardiš anonimno temo:D?=
2014 08 22
Zelo hudo je ko te moski prevara,sploh ce si custveno popolnoma predana samo njemu.preboleti je tezko ljubezen tapravo vendar ti lahko uspe,nesmes sama sebe dajat v nic in se sama sebi zdeti nicvredna.bodi mocna zaupaj vase in svoje sposobnosti in svoje dobre lastnosti saj to je vredno da se boris naprej.v zivljenju se vsi borimo z raznimi problemi vendar najdemo moc in gremo naprej.probaj se cim bolj zaposliti delaj na sebi.ne pusti da drug clovek'ce lahko recem clovek saj njegova dejanja niso nic cloveska'unici tvoj lajf in tvojo prihodnost!pogovori se z druzino ker v teh trenutkih je najhuje ce si sama,ne zapiraj se vase in v prostor ki bosprama,vrjem se huje bo.odmisli slabe misli,pozitivno glej naprej.najdi cilj kateri bo vreden muke in garanja.bos vidla dnevi bodo sli mimo in se vec ne bos spolnala na bolecino temvec ti bo zau da si toliko casa trpela za nekoga ki ni vredn.glavo pokonci in dobre misli in pojdi naprej!pa srecno mala in ne pusti se!
2014 08 22
Predvsem se zavedaj, da nisi kriva sama za to, da te je prevaral. Eni so pač packi in bi prevarali tudi vsako drugo punco. Ti si pač imela smolo, da si naletela na takega. Čeprav se ti zdi v tem trenutku to neverjetno, boš spoznala še veliko drugih fantov, ki ti bodo karakterno in drugače še bolj ustrezali. Sliši se klišejsko, vendar čas res celi rane. Verjetno se ti zdi, da je to nekaj najhujšega, kar te je lahko doletelo, vendar se je to zgodilo že mnogim. Mogoče se ti še kdaj bo. Tudi to se sliši klišejko, vendar boš, ko se izkoplješ iz tega, močnejša. Če se nam ne bi nikoli zgodilo nič slabega, bi bili celo življenje otročji. Ko ga boš prebolela, si te bo mogoče želel nazaj. Pravijo kdor enkrat vara, vedno vara. Ta čas, ko ga prebolevaš, se pa nekako zamoti. Omisli si hobije, obudi stara prijateljstva. Zagotovo ga boš prebolela in takrat se ti bo smilila tista, s katero se bo dobival, ker boš vedela kako neiskren je. Kar pogumno, jutri je nov dan!
2014 08 22
Naj ti povem svojo zgodbo, sem se kar malo našla v njej :) Tudi jaz sem pred 10 leti spoznala fanta, zaljubljena do ušes, tudi prvi v vsem, spolnosti, spoznanju družine drug od drugega, v glavnem bila sva tako resna da sva se že hotela poročiti :) Mislila sem da je to tista prava ljubezen da ga bom ljubila za vedno itd... Vendar, me je varal, najhuje pa je bilo da so mi kolegice to govorile ker so ga videle in jim nisem verjela, ter sem se raje skregala z njimi... No v glavnem v vsej tej zmešnjavi je seveda slej ko prej prišel konec med nama, jaz obupana kot si zdaj ti, popustila v šoli, v glavnem totalna depresija ker sem izgubila "ljubezen" mojega življenja. Danes... po 10 letih, se samo smejem temu, imam že dve leti partnerja, za katerega pa res lahko rečem da je tisti pravi, ko pride samo 1x, tokrat komaj vem kaj je prava ljubezen in spoštovanje, da si med seboj pomagava, načrtujeva družino, ne pa najstniška zaljubljenost :) Prvič v življenju z nekom res uživam življenje :) Prišel je popolnoma nepričakovano :) Tako da ti garantiram, da ga boš pozabila, normalno da ne čez noč, boš pa ;)
2014 08 31
Malo bolj pozen odg. ampak vseeno! Živjo tudi meni se je isto zgodilo, z enim fantom se hodila tudi okrog 2 leti, spomnim se, da sem prisla v 1. Letnik srednje šole. Vedno sma delovala, kot pravi edini večni par. Jaz se nikoli nisem zanimala za druge, ker sem bila tako zelo zatrapana vanj. No preidiva k bistvu. Preden se je bližalo 2 leti, me je ta fant zacel varati, njegov brat mi je prekrival, v kar sem tudi slepo verjela. Padla mi je tudi nora misel na glavo. Ustvarila sem preko spletne druzabne strani ii2, fejk profil, kjer sem ga preizkusila. Padel je na mojo tarčo. Z sosolko sva se zmenilim da mu razkrijeva, da je bla to ona, predrazkritjem mi jesrce bilo kot zmesano, zivcna sem postala kar sem sve videla. No ta fant je celo pristal na zmenek, trdil, da je samski. Pocil mi je film, nisem morala tega do drugega dne v sebi zdrzati, seveda sem mu se isti dan vse zblebletala po klepetu. Drugo jutro pri malici v soli je bil celi cirkus. Pol sma se spet pretvarjala kot da ni bilo nic. Cez dober mesec sva spet se srecala v tezavah. Na ii2 je objavil fotografijo precej starejse punce od naju, z njo je bil fotografiran v dolocenih pozah "zgledala sta, kot par" , normalno da sem znorela, ko sem videla to. No pred vsemi prijatelji se je hvalil da z njo hodi in jim jo kazal od dalec, kjer je delala. Popenila sem, ko sem se to slisala. Pred odhodom na avtobus sem ga skoraj stukla od zalosti, priznam 2 focna sem mu dala. Z tisto punco starejso sva se tudi skregali zelo, po nekaj mesecih sva prisle v dober pogovor, kjer mi je priznala, da nic nista imela, da si je on domislavo. Po tistem vec nisem hotla slisat zanj. Sem ga prebolelain polje spet zelel z mano navezati stike, vendar sem bla mocna in rekla: ne, hvala!
2014 10 30
Nadaljevanje: Od takrat naprej sem zivela svoje sanje o princu. Imela sem se pol eno zvezovendar se ni odnesla, pol sem pa bla jebi veter(na nikogar se nisem vec navezovala) kdor je zelel z mano resno sem mu v obraz povedala, da ne mislim nic z njim, ker nisem za vzveze. Lahko recem da sem se takrat jaz delala z fantmi norca. Spet se obrne nov list, kjer sem zelela v resno zvezo, hopala vedno neka ovira. Za to ko sem bla taksna da sem se delala norca z fantmi ( da nisem bla za vzvezo) samo bluzenje. Sem hodla v zvezo pa je vsaki bil taksen samo za bluzenje. Zalostno al? V tistem trenutku sem vedla opa vraca se mi! No koncno sem pol srecala srecno ljubezen, ki traja ze par let. Ni mi zal za svoja dejanja, ponosna sem nanj! Nekatere so mi zavidale in govorile, da sem kurba. z malo katerim fantom sem imela spolne odnose. Vecinoma je bilo poljubljanje, objemanje.. jaz sem uzivala v tem! Tako, da upam da si ga prebolela.
2014 10 30
Jz b ti svetovala da se obrneš sebi, ugotoviš kaj te veseli in to počneš. Preberi kako dobro knjigo. Kako ga preboleti? Vse skupne fotke in ostalo pospravi v škatlo. Ne bo lahko, vendar vem da ti bo uspelo. Res te ni vreden. Nekdo, ki te prevarana - zame je to no go! Predvsem pa nobenih klicev, sms-ov in kontaktov z njim! Prvih par stavkov me je spomnilo na mojo prvo ljubezen. Preboliš, se da, če se hoče, vendar se spomniš vsega. Sigurno si se kaj iz tega naučila in boš čez nekaj časa zelo hvaležna svojem bivšem. Poskusi se zamotit s čem, vem da ti je trenutno zelo hudo in ti bo še nekaj čas. Pravijo, da koliko časa si bil s partnerjem, toliko rabiš da ga preboliš. Vzami si 1 leto časa zase, brez tipov, bodi samska in uživaj življenje!
2014 11 17
Te razumem ja..jas sem pred 4 leti, v 1. Letniku srednje sole,zacela hodit z fantom,ki je bil res prva prava ljubezen za mene, vidla sem res samo njega, nikamor nisem sla brez njega, ampak ja, bil je pac p***** in me prevaral,mi lagal,me samo izkoriscal itd,najhuje pa je ker so mi vsi to govorili,jas pa se kar nisem verjela nobenemu,kot samo njemu... in ja,potem sem vse zvedla... bila sva skupaj leto in pol narazen sva sla pred 2,5leti, jas pa se ga zdaj ne morem preboleti,pa nimava vec nic! Vsakic ko ga vidim kje zunaj,mi postane hudo,in tudi sama ne vem kaj naj pa se se velikokrat zjocem,ceprav vem da sploh ni vreden,ampak res ga ne morem pozabit... pac tolazim se s tem,da bo enkrat minlo, upam :) najhuje pa je,ker me je malo po tem ko sva sla narazen oz. Mela "pauzo" dobesedno odpikal, jas pa sem mislila da se mi bo zmesalo,objavlal je slike/stanja kako pocne "stvari" z drugimi puncami, slisala sem kako hodi k nekjm puncam domov itd :) potem po nekaj casa pa je spet hotel nekaj imeti z mano, ampak jas iz principa nisem hotela popustiti,ker vem da bi bilo isto,ker mi je ze zmes zdaj spet lagal,in ne popuscam se zdaj,ker toliko spostovanja pa vseeno imam do sebe,ceprav mi je hudo kot ne vem kaj,in bi mu najraje stekla v objem-se kar ne popuscam, ceprav vcasih res ne vem kaj naj naredim... ampak ne bom se mu zopet pustila in ga vzela nazaj, ko je ze zmes bil s 100 drugimi, zdaj pa bi spet rad mene :) nope.
2014 12 09