Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Zmenki. Ona in on. Zakon /

Obupana ... nad fanti

Sprašujem se če res privlačim še same kretene ki se potem hvalijo okrog .. Saj vem čas bo že prinesel pravega ampak koliko solz bo še preteklo da bom končno lahko rekla da sem srečna ? kake izkušnje imate ve kaj ? mogoče kak nasvet kako privlačiti kakega moškega ? Pa sama na kakšne žure ne oblečem ravno minikrila ali najbolj oprijete obleke ker po mojem mnenju takrat nebom dobila nič kaj pametnega .. [:jok]
2014 10 30
sama pri sebi si pošlihtaj v glavi. Solze zaradi fantov. prosim lepo
2014 10 30
Ojla Pusti času čas (vem, že prežvečeno). Ampak je res. Če boš na silo hotela nekoga spoznat, ga ne boš. Fantov pa ne spoznaš samo na žurkah, ampak kjerkoli. V knjižnici, ko stojiš na blagajni...v glavnem kjerkoli lahko koga novega spoznaš. Sama sem na primer začela delat kot študentka v eni trgovini in moram reči, da je kar nekaj lušnih in predvsem simpatičnih in prijaznih fantov, ki so samski. In niso taki kot si ti izpostavila, da jih srečuješ. Tako da tudi preko študenstkega dela, hobijev, delavnic lahko koga srečat. Ne obupat! In predvsem ne vseh metat v isti koš, ker se še vedno najde kakšnega primernega fanta ;) Pa veliko sreče :)
2014 10 30
Se strinjam in mislim da si moraš nekaj časa dati zase da ugotoviš kakšni moški ti ugajajajo :)
2014 10 30
Narobe sem se izrazila .. ne solze zaradi fantov ampak dejanj .. nazadnje se je fant hvalil okrog češ da imam mehka kolena ko ga vidim in se je s prijatli celo stavil v kolikšnem času me bo dobil ... Drugače pa ja le obupat nesmem .. Me pa zanima mogoče kako si lahko dvignem samozavest .. rada bi dala več časa sebi in tako poskrbela zase .. pa se mi zdi da vedno nekaj prepreči :/
2014 10 30
Upam, da te pol ni dobil? Očitno se družiš s samimi takimi, ki bi te imeli le za eno noč? Oz. za se postavljat pred kolegi. Stran od takih ;)
2014 10 30
Seveda me ni dobiil !! hvalabogu me je pamet srečala še preden bi bilo prepozno. mah vbistvu se ne .. mam kolege ampak enostavno mi ni noben všeč in nemorem prisilit sama sebe da bi sploh poskusila kaj z njim ..
2014 10 30
Oh draga moja. In? Potem je najboljše,da si zaprta v svoji sobici in ne hodiš ven nekateri govorijo da sem jim dala ne vem v kakšnih pozah in krajih . INNNN ? Se ne sekiram,še manj pa točim solze . veš kaj že po tovjem postu vidim,da želiš vedno nekomu nekaj ugajati in ne vem še kaj. nehaj,boti to kar si
2014 10 30
to imaš res .. neznam reči ne .. tega si prej nisem priznala ampak zdaj vedno bolj vidim da je to res .. ker ko nekega tipa spoznam vedno pol prečekiram vse o njem in se mu trudim ugajat ... rada bi da mi postane vseeno .. da grem ven z kolegicami zato da zažuriram in ne v upanju da bom mogoče kakšnega spoznala ..
2014 10 30
Malo noo si zgrešila stran .. ne vem, malo manj se obremenuj s tem, bo že koj boljše. Ponavadi najboljše pride takrat, ko najmanj pričakuješ, in ne iščeš. saj pri meni je blo tako, večkrat, in zmer je trajalo in še traja .. go with teh flow girl! ;) sicer pa .. tko k se boš kazala, to boš dobila ;) vse je odvsno od tebe in tvojih dejanj.
2014 10 30
[slika:cfb66f00-a12d-4a14-af38-63626035a91d]
2014 10 30
Drugače sem napisala da nisem tista ki išče pozornost z mini in oprijetimi oblekcami .. sicer pa nevem zakaj sem sploh odprla to temo tukaj .. hvala vam tistim ki ste mi dale par besedic ki so mi dale mislit .
2014 10 30
Nasploh se mi zdi, da na vseh področjih nezavedno privabljamo k sebi določen profil ljudi. Oddajamo pač neko energijo. Dobra novica pa je, da se ta lahko spreminja. Na dobri poti smo, ko se sami s sabo pomenimo in pomirimo. Kar se samozavesti tiče...si že slišala za glasno ponavljanje...lepa sem, pametna sem, uspešna sem, privlačna sem, sposobna sem, dobra sem ipd. Ceni samo sebe, dajaj si komplimente. Kmalu ti jih bodo začeli še drugi [:ljubek] V svojem lajfu najdi stvari, ki te osrečujejo in zapolnjujejo tvoje osamljene dni. Poskusi bit srečna sama s sabo. Zabavaj se. Vem, sliši se zlajnano, ampak se mi zdi da je dejansko to pomembno. Ker prilagajanje drugim ljudem skozi življenje in iskanje sreče v njih, nas okrade nas samih...našega bistva :/ Ko enkrat deci vidijo zadovolno, samozavestno in sproščeno žensko...se jim začne trgat [:jezik] Posledično imaš tudi večjo izbiro pri moških. Res pa je, da je odvisno tudi o kaki starostni skupini govorimo... Kakor so že moje predhodnice rekle...ne prehitevaj same sebe...bolj ko iščeš, težje najdeš...spomni se nase, ko preden greš na žur besno iščeš tisto šminko in je nikakor ne najdeš, potem jo pa čez nekaj dni zagledaš, ko se zreleksano sprehajaš od sobe proti kopalnici [:tihsmeh] Tako je narejeno življenje. Uh...sem se kar razpisala...upam da potegneš kaj dobrega iz tega romana...pa srečno [:nasmeh]
2014 12 02
Moj nasvet je čisto preprost - ne obremenjuj se s tem, kajti najboljše stvari pridejo takrat, ko jih najmanj pričakuješ. Jaz sem bila npr že poročena (sedaj sem ločena). Od ločitve je minilo približno 6 let in v tem času sem skoraj ves čas samska. Imela sem vmes sicer dve krajši zvezi, ki pa niti nista vredni neke omembe. Pa verjela ali ne se niti malo ne obremenjujem s tem, da bi pa morala nekoga imeti. Saj ne rečem, pomislim kdaj pa kdaj, da bi bil pa že čas, da si z nekom ustvarim družino itd., vendar daleč od tega, da bi bila to moja prioriteta. In ne hodim nikamor okoli z namenom ali upanjem, da bi nekoga našla. Nekako še vedno menim, da ko bo čas za to, se bo že našel tisti pravi. Pa mogoče se to ne bo zgodilo še lep čas - pa kaj, zato ne bom objokovala. Nikoli ne dovoli, da se tvoj svet vrti okoli moških...vrti se naj okoli tebe in okoli stvari, ki te osrečujejo.
2014 12 17