Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Ločitev, konec zveze /

se samo meni zdi?

ali so nekatere punce tukaj gor zato da se razkazujejo? [:smeh] toliko oglasov sem že zasledila, da so punce res zelooo pomankljivo oblečene (slikanje v spodnjih hlačkah, modrcih,...) [:tihsmeh] pa saj tu smo same punce gor kaj bi pa rade dokazale z tem razkazovanjem? artikle lahko slikate tudi drugače :D lepe in postavne ampak ni treba razkrit vsak delček teleščka [:tihsmeh] pa lep preostanek noči vam želim [:sramezljiv]
2015 01 08
Se ne oziram in ne vtikam v tuja življenja. Naj počnejo kaj želijo saj je njihovo telo. :)
2015 01 08
Tud sama sem opazila, da imajo nekatere gor precej erotične fotografije. Je res, da je lepo pogledat lepo grajeno žensko, samo selfi poze v pushup-ih pa pomoje niso ravno za sem no.. Pravi mali raj za moške je tale butik [:smeh] ... kot smo ugotovili tudi za take s posebnimi fetiši [:sokiran]
2015 01 08
... če bi jaz kupovala spodnje perilo, bi želela videti, kako izgleda na telesu, as simple as that. saj človek kar verjeti ne more, v kaj vse se spustite. kaj nimate svojega življenja, ali pa vam je mogoče samo tako zelo dolgčas???????
2015 01 08
So določene fotografije tu gor, ki kažejo za moj okus preveč, ne rečem. Vendar, vsaka posameznica ve kaj dela in za to odgovarja :) Komentarje ne rabite pisat samo anonimno [:nasmeh] lep dan, miss11
2015 01 08
Mislim, da enostavno ne premišljujejo ko dajo take fotke gor - to je njihov problem :) Dejmo se raje ukvarjat s sabo, najprej pometimo pred svojim pragom in šele nato glejmo druge...
2015 01 08
Stvar posameznika, vendar nekatere punce res objavljajo neprimerne oglase...pa ni čudno da nehote privabljajo razne "manijake".
2015 01 08
Po pravici....mislim, da je večina tu odraslih in cepljenih...tako, da vsak odgovarja zase in posledice svojih dejanj. Po pravici, če bi imela tako telesce, bi tudi jaz se slikala :) Dejmo, po svoji vesti, kaj vi ne bi razkazovale super postave? Če je odgovor NE, ha ha ha...ker ne verjamem. Sicer pa, vsak odgovarja za svoja dejanja. Manijaka pa bo privlačila tudi ženska, ki je oblečena v zimski kombinezon.
2015 01 08
Po moji vesti jaz nikakor ne bi razkazovala telesa na tak način, kot ga nekatere uporabnice tukaj. Ja, moj odgovor je NE, ker imam dovolj spoštovanja, da se ne rabim tako fotografirat in razkazovat širnemu svetu.
2015 01 08
Nimam manekenske postave, saj mi manjka par cm, vendar se nikoli ne bi slikala v modrčku ali spodnjicah in sliko dala gor, ne na butik, ne na fb, nikjer :)
2015 01 08
imam lepo, drobno, suhceno postavo, a imam toliko samospoštovanja (in tudi samozavetsi), da vem, kdaj se lahko razkuješ & kdaj je to povsem neprimerno (kot npr. tukaj gor). verjemi, da tiste, ki rečemo ne, to tudi resno mislimo. če pa ti nimaš samospoštovanja, je pa to tvoj problem in ne rabiš pisat sem gor svojih frustracij!
2015 01 08
ma kaj se sploh ubadate, vska zase ve kako se bo slikala :D...jaz osebno se pač nebi, imam preveliko spoštovanje do svojega telesa in pa sama sebe, ampak ne obsojam tiste katere pa se..vsak z svojim življenjem in z svojim telesom lahko dela kar hoče :) Toliko se ubadate z drugimi da boste še zbolele, pa naj se slika magari gola če ji paše saj sama svoje telo razkazuje vam z tem ne dela nikakršne škode :)
2015 01 08
FashionQ*** imaš prav ja, ampak saj tudi me, ki smo pokomentirale zadevo in podale svoja mnenja ne delamo nobene škode, ali pač? Tako, kot se lahko one slikajo na pol nage, tako lahko tudi me pokomentiramo.
2015 01 08
seveda, da ne delate škode ampak moje mnenje je pač takšno da vsak lahko počne z svojim telesom in življenjem kar mu paše :) nimamo se pravice vtikovat ne jaz, ne ti ali pa katera koli druga. Ponavljam; to je moje mnjenje ;)
2015 01 08
Svoboda govora [:nasmeh]
2015 01 08
1 2 3 Naslednja