Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Ločitev, konec zveze /

Izcedek iz noznice

imam tezavico.. ze pou leta imam čuden izcedek ki zgleda kot skuta, belega toka sploh več nimam...ta "skuta" pojavi se 3 dni po menstruaciji in traja vse do nasledje in tako se mi zadeva ponavlja že pou leta. In ko imam spolne odnose se fantu ta skuta prilima za spolovilo. tako da mi je prau neprijetno imet spolne odnose oz. zdaj ko mam novega fanta jih sploh več nimam, zaradi tega, ker me je sram povedat kaj me mantra, zakaj mu ne dam.. Ima oz je imela podobno težavico še kakšna? ve kaj bi lahko to oz ta "skuta" bila?
2015 01 28
Si bila pri ginegolokinji?
2015 01 28
Ce nisi ti svetujem da gres [:nasmeh] ti bo ze kaj priporocla,oz dala zdravilo...
2015 01 28
Kakšen pregled ne bi škodoval.. drugače pa pomaga pit čaj iz rmana. In sedet v kakem čaju od rmana pa preslice…pomaga pri takih tažavah.. a to traja že dlje časa?
2015 01 28
Ne nisem bila pri pri ginekologu še nekoli v mojih 25tih letih, in ga tudi nimam. Nazadnje ko sem hotela it so me zavrnili, češ da ne sprejajo novih pacientov :/ naturella, ja to mam zdaj že kar nekaj časa in nimam niti vzroka zakaj je do tega prišlo ne nič, bom poskusila s tem čajem, hvala :)
2015 01 28
Že pol leta se ti to dogaja, pa še nisi bila pri ginekologu? Hmm... Čimprej na pregled. Lahko je čisto kaj nedolžnega, lahko pa, da bo potrebno (najbrž) zdravljenje s kakšnimi tabletami, kremo,... Ker glede na čas trajanja to ne bo kar tako "šlo vstran".
2015 01 28
Joj ženska draga, pri teh letih bi morala že imeti par ginekoloških osnovnih preiskav / testov narejenih, ti še pa ginekologa nimaš. Ne napak razumet, sam dobro ti hočem. Čimprej poiskat ginekologa, saj ni samo en.
2015 01 28
Poslusi me..Ginegoloku naj bi sla usaka punca ki je imela prvi spolni odnos. Ze tko naj bi sla zaradi samega zdravja intimnega dela..nevem iz kje si..verjamem pa da nekje v tvojem kraju te morjo sprejet. Poisci zdravnika ki sprejema paciente ali se pritozi,jaz vsakega malo napizdim pa je ker to je danes treba. Tudi jaz bom zdravstveni delavec pa mi na kraj pameti ne pride to. Poslusaj nasvet od natturelle potem pa ce nebo spremembe pojdi in me ubogaj. Bos dosegla,jaz skoz ker sem taka oseba. S fantom se pa le pogovori ce te ima rad bo razumel. Naj te nebo sram ker to je nekaj cloveskega,NISI EDINA
2015 01 28
Sem bila že v dveh zdravstevih in so me zavrnili, sestra je sicer priporočla zamenjavo spodnjega perila za bombažno ter menjavo mila in to je to.. edini ginekolog ki bi me sprejel oz sprejma še pacinte v mojem kraju žal ni uredu in zato tudi nisem šla h njemu. Obstajajo kakšni privat ginekologi morda ve kera?
2015 01 28
K ginekologu bi bilo ok tudi za dat kak bris, informativno. Drugače te bo ziher dal na kako kemikalijo. V kreme in tablete, ki ti jih oni dajo ker so plačani ne verjamem, še nič mi ni nikoli pomagalo..škodovalo pa še kako…razen, da je res kak fajn doktor, torej 2%. Bris pa take zadeve je pa res priporočljivo dat…pa da pregledajo če je kaj narobe…zahtevaj, da zadeve pregledajo ne sam, da te nafilajo z neko xy zadevo, ki dajo vsakemu drugemu. V kolikor si pripravljena čaj pit si zmešaj rman pa ognjič. To čisti rodila in kri. Eno kurco naredi 8 tednov…pa tisto za se usest not je tudi fajn. Seveda če imaš voljo:) A maš tudi srbečico?
2015 01 28
Jz v tablete tudi ne vrjamem ker naredijo več škode kot koristi, tako da tablet tudi ne mislim jemat... sm pa definitivno pripravljena pit oz poskusit z rmanom pa ognjičem, srbečice nimam, samo ta "skuta" :/ brez vonja ...zelo nadležno [:prepoten]
2015 01 28
Ne rečem, nekatere tablete in zdravila so res čisto brezpredmetna, sploh tisto, kar brez recepta kupiš v lekarni. Ampak čakaj - tablet ne misliš jemat... A antibiotikov tudi ne jemlješ?
2015 01 28
vrjela ali ne, antibiotikov jaz ne jemljem [:nasmeh]. Edine tablete, ki sem jih kdaj uzela so bile voltadvance, ko sem imela res zelo močno bolečo menstruacijo.
2015 01 28
vsaka po svoje, je pa treba neko zdravo in razumno mejo potegnit med tem kaj ti lahko pomaga in kaj ti lahko škodi. definitivno pa k ginekologu! tako kot so punce že prej omenile - morala bi imeti že nekaj pregledov (brisov) za sabo
2015 01 28
a res, no potem se pa oproščam [:nasmeh] hvala bogu, če ti uspe tako. moje zdravje bi bilo brez tablet oz. krem kar precej oteženo (astma, atopijski dermatitis, vse polno alergij)
2015 01 28
1 2 Naslednja