Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Zgodbe iz spalnice, 18+ /

Zamujanje mesečnega perila? vprašanje

Začelo se mi je dogajati pred pol leta, ko sem bila stara 20, zdaj sem že 21 in je stanje še vedno isto. Porabila sem že nešteto nosečniških testerčkov in vsi so bili vedno negativni. Pojavili so se mi mozoljčki po obrazu, hrbtu in dekolteju, včasih še kje drugje in tega prej nikoli nisem imela. vedno sem imela lepo brezhibno kožo, zdaj pa obup. Menstruacija mi zadnje mesece redno zamuja, nazadnje mi je po 14 dni, sklepam da bo sedaj tudi treba čakat. vedno sem imela ciklus dolg do 30 dni. saj grem septembra na klasičen pregled h ginekologinji, pa bom še tam vprašala. a se je to kateri tudi dogajalo? kot da bi se mi podaljšal ciklus za 14 dni... in nisem pod stresom do onemoglosti.
2015 07 28
aja pa kontracepcije ne jemljem že leto in pol
2015 07 28
Vprasaj ginekologinjo ti bo ona najbolje povedala. Jst mam enake tezave in mi skoz zamuja vcasih je nimam tudi do 3 mesece xd potem grem po tablete za sprozitev menstruacije. Imam diagnozo sindrom policisticnih jajcnikov. Mi je pa ginekologinja rekla naj se mal poredim...premajhna telesna teza tudi vpliva na ciklus. P.s. ze majhen stres nam lahko povzoci zamujanje ;)
2015 07 28
sem res suha, ampak po vseh meritvah naj bi imela idealno razmerje med višino in telesno težo, prav tako nisem špehasta, ampak imam športno postavo. je pa res, da sem stalno živčna, ampak do zdaj mi to ni delalo nobenih težav. upam, da so samo kakšne prehodne hormonske motnje, ker se nekaterim tudi zgodi, da pri 20 postanejo mozoljasti in je mogoče kaj na tem.
2015 07 28
Najprej nisi pod stesom in potem da si stalno živčna [:tihsmeh] pač zamuja,vse to lahko vpliva .od živčnosti,prehrane itn
2015 08 01