Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Objave, novosti, komentarji moderatorja /

Promocijske teme in ostalo

Dekleta pozdravljena, prosim, če se malo umirite s promocijskimi temami, nekatere ste začele to funkcijo malo izrabljati. Forum je namenjen pogovarjanju, razglabljanju itn. Forum ima določene teme/področja in kot admin bi bila izredno vesela, če se držite teme, o kateri pišete. Nabralo se veliko neumnosti in zato forum postal nepregleden. Upam, da razumete. Če imate kjerkoli problem, pa se lahko vedno obrnete name. Pozdravček, AdminMB
2015 08 31
Začasno blokado puncam, ki forum smetijo s promocijskimi temami iz ure v uro, pa bo kmalu problem rešen.
2015 08 31
Mislim da bi bilo super, če bi nastala nova tema na forumu, kjer bi se objavljalo samo reklame. Da se ne smeti po drugih temah.
2015 08 31
Se strinjam z Katja95... in da se sproti vedno brišejo :) mislim da bi bilo to superca :)
2015 08 31
To je kar dobra ideja, ker nekatere punce bodo konstantno objavljale svoje nove teme, briše jih pa tako ali tako le peščica, drugače forumi ne bi bili konstanto zabasani z temi in onimi sporočilci.... Super bi bilo, če se slabo obiskane teme in tiste, ki niso komentirane avtomatsko zbrišejo po določenem času.
2015 08 31
Punce reklame bi bile dobrodošle. Ja, manjka forum za reklame [:ljubek]
2015 08 31
Bi bilo super ja :) + se to, da se odstrani uporabnice, ki ze dolgo vasa niso bile aktivne ter prodane artikle, da se izbrise. Nekatere jih imajo po mesece jaz svoje brisem takoj naslednji dan
2015 08 31
Če bi bila ena kategorija namenjena samo reklamam,bi tudi čez nekaj ur začela štekati,ker bi bila preobremenjena.
2015 08 31
No, tako: poseben predel foruma samo za reklame. Punce, ki bi to kršile in reklame objavljale povsod (tako kot sedaj), pa začasno blokirati.
2015 08 31
Ena kategorija samo za reklame, vse bi se pa zbrisalo na 24 ur :) tako se nebi nabiralo in verjetno nebi štekalo. Pa nihče ne bere 2 dni stare reklame :P
2015 08 31
Živjo, neaktivne uporabnice bi z veseljem zbrisala, ampak žal nimam seznama, katere so to. Če kdaj zasledite kakšno, mi kar pošljite link do uporabnice, pa jo lahko zbrišem. Kar se tiče promoviranja - temu so namenjeni plačljivi oglasi. Ostale teme kar je promocijskega skoraj vsak dan pobrišem teme, ampak tega je res veliko. Zadnja tema na forumu je namenjena vašim razprodajam, ampak to ne pomeni, da to objavite vsake 5 minut.
2015 09 01
Živjo Adminka, imam predlog - naj se naredi eno temo na forumu z naslovom "Neaktivne uporabnice" in bi vanjo lepili povezave do butikov neaktivnih uporabnic (npr. tiste, ki niso bile vpisane več kot 1 leto). Glede objavljanja promocijskih tem vsepovprek pa res mislim, da ne bodo prošnje nič zalegle, ampak bo treba dajati začasne blokade uporabnicam. Ostale uporabnice bi bile res zadovoljne, če bi bil forum pregleden in delujoč.
2015 09 01
Bi bilo super ja [:rezoc] Meni se je prej celoten forum oz. celotna stran sesula
2015 09 01