Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Psihologija /

Dlačice na rokah

Zanima me, če si dlačice na rokah odstranjujete? Jaz si jih sicer nisem nikoli in se z njimi niti nisem obremenjevala, ampak so me začele motiti. Sicer imam svetle, vendar dolge ( do 3cm) [:omoticen] [:zalosten] Ali si jih odstranite same in na kakšen način ali greste v salon? Kako pa je potem, ko zrastejo nazaj; so temnejše, debelejše... ?
2015 09 04
Možnosti je veliko - depilacija s trakovi in voskom, laser,... vsekakor pa ne britje, ker po britju postanejo trše. Sčasoma se redčijo, če se depilacija redno izvaja..
2015 09 04
Jaz si jih že par let sama z depilacijsko kremo :) drži mi okoli 2 tedna, dlake se pa vsaj meni zdijo malo redkejše kot prej. Drugače pa poskusi z voskom, ti res ful dolgo časa drži pa še dlake so potem veliko redkejše. Edini minus mi je pri vosku da boli. Tako da če imaš nizek prag bolečine, poskusi raje z kremo :)
2015 09 04
Meni so temne dlake po rokah pri puncah ravno tako ogabne kot temne dlake po nogah. Če se take dlake odstranjuje po nogah, naj se jih tudi na rokah. Se spominjam ene punce iz srednje šole, ki je imela po rokah tako temne in dolge dlake kot kakšni fantje po nogah. Res groza. Jaz imam svetle dlake, vendar dolge in si ne predstavljam da bi s takimi "kosmatimi" rokami hodila naokoli. Sem ful "fouš" puncam, ki imajo na rokah tanke svetle, kratke dlačice. Vsaj en predel manj za depilirati [:tihsmeh] Drugače pa ja, jaz sem si jih kar nekaj časa s sladkorno depilacijo (trakovi) odstranjevala, sedaj pa z epilatorjem, ker je ceneje. Nikakor si jih ne brij.
2015 09 04
jaz si brijem roke
2015 10 27