Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Psihologija /

pomoč - neprijatelj celulit

Imam vprašanje..sicer telovadim in poskušam skrbeti za svoje telo, ampak vseeno. Noge in rit obupno izgledajo zaradi tega celulita - niti v kopalke ne želim. :S Kako ve skrbite, da ga vsaj malo odpravite...mogoče kakšne kremice ipd.? Za vse izkušnje in nasvete - hvala. :)
2015 09 11
zdravo. jas sem enkrat kupila neko afroditino stvarco in sice vsebuje črni sladkor- za piling kože. in se mi zdi da sem z pomočjo tega bolj grobega sladkorja ki sem ga masirala na območje stri in celulita pospešila cirkulacijo krvi kar čutišš tudi ko prideš iz pod tuša se ti zdi da ti ritka in noge kar drhtita in koža je lepo topla. zdi se mi da se je videz stri in celulita nekoliko zmanšau pa čeprau sm uporabila samo eno šalčko tega. če bi nadeljevala z tem mislim da bi lahko bili dosežki še boljši. stane pa okoli 4€ ta šalčka z črnim sladkorjem. pa zelo je mastno :)
2015 09 11
Kje si pa kupila? dm, müller ali kje drugje?
2015 09 12
Poskušat skrbeti za svoje telo ni dovolj. Ali skrbiš ali ne. Na pol neki je čist brezveze. Pravtako telovadba kr neki čist po domače napisano je tudi brezveze. Jazz sem se rešila celulita v 4 mesecih z pravilno prehrano in telovadbo Če ne veš kako začeti pojdi do kakšnega osebnega trenerja za prehrano in posledično tudi vadbo,ki jo potem ti sama nadgradiš . Tistih sto evrov pa še nekaj boš že pogoltnila za začetek.Potem pa sama naprej
2015 09 18