Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Klubi, srečanja /

Punce, ZOBJE??

Imam probleme z dlesnimi in imam včasih krvaveče, si jih redno umivam, katero pasto priporočate ali mogoče kaj od zdravilišč da nebi imela tako rdeče in krvaveče dlesni, pa tudi kaj priporočate za bolj bele zobe? lp
2017 10 21
Pa še uporaba medzobne ščetke je (po moje) pri tem problemu bolj pomembna kot izbira zobne paste.
2017 10 21
Hvala imam to ščetko, pa tudi uporabljam medzobne ščetke mije pomagalo nekaj malega ampak ne kaj preveč..
2017 10 21
Meni je sensodyne pasta najboljša, tudi ta ta nova. Imaš kaj oblog ali zobnega kamna? Ker je možno, da je to razlog za krvavitev. Drugače pa ja, pravilno ščetkanje zjutraj in zvečer, uporabna zobne nitke in tudi umivanje jezika. Pa ko si umijes zobe, pljuni pasto ven vendar ne splakuj, da flor pride v zobe. Tako so meni svetovali na stomatološki v lj, sem zdaj bila en mesec non stop tam. Pa baje je tudi dobro po vsaki jedi žvečiti čigumi, dokler ima okus. Kar se pa tiče beljenja, so meni rekli, da to zelo poškuduje sklenino in se naredi več škode kot koristi.
2017 10 21
ahaa hvalaa lepa :)
2017 10 22
Ce se nisi, poskusi Himalaya zobno pasto:)
2017 10 26
hvalaa vsem :)
2017 10 28
samo paradontaks kupi in vseh težav je konec :")
2017 10 30
Jaz tudi curaprox uporabljam, zobno ščetko ker je tko mehka da jo lahko v vse strani drgnem :D glede zobne paste sem probala vse možno, pri paradontaxu mi nenormalno krvavijo dlesni, pri navadnih npr.hofer, dm ipd.pa ne...kaj je fora nevem. Včasih tudi kokosovo olje uporabim namesto paste. Pa vsake toliko malo propolisa namažem po dlesni. Ustno vodico uporabljam katera mi pač pride pod roko. + zobna nitka + ščetke za medzobne prostore. Važna je tehnika ščetkanja, z ostalimi izdelki lahko malo omiliš zadevo, vendar če si nagnjen k temu da imaš skoz vnete dlesni pomoje da ni neke extra rešitve.
2017 11 05
Spiranje ustne votline z tantun verde in prpopolisom na osnovi alkohola ce po enem tednu stanje ni boljse obvezno do svojega zoboZdravnika!!! Ce so dlesni vnete kak teden se ni straha. A si imela kak poseg na zobeh, brušenje pucanje zobnega kamna , te kak zob boli ze dalj casa, padec imunskega sistema? Od tega se vnamejo dlesni ce pa so problemi ze dalj casa je lahko kaj drugega narobe in lahko pride do paradontalne bolezni Jaz ti svetujem da greš do zobozdravnika ali pa najprej v lekarno kjer ti bodo znali pomagati!!
2017 11 13
Draga kolegica, po mojih izkusnjah s krvavecimi dlesnimi in ostalimi tezavami z zobmi mi ni pomagal noben Paradontax, Himalaya, Elmex ipd.... Poleti sem imela spet strasne tezave s tem in na v Novi Gorici sem v lekarni med nakupom v vitrini zagledala italiansko naravno pasto SOLIME - REMARGIN Colostrum & Lemon Placala zanjo okrog 7€ ... in resnicno pravi cudez od zobne paste!!! Krvavitve dlesni so takoj po prvih dveh umivanjih izginile, zobje prelepi cisti in beli, saj vsebuje tudi fine naravne granule ki delujejo kot piling za zobe in pospesujejo prekrvivitev dlesni ter vsebuje same naravne sestavine! TO KAR JE POSEBNO POMEMBNO IN KAR VSE DRUGE PASTE VECINOMA VSEBUJEJO, PA JE ZELO SKODLJIVO ZA ZOBNO SKLENINO IN CEL ORGANIZEM, IMUNSKI SISTEM, JE DA TA PASTA NE VSEBUJE VSEH TEH NASLEDNJIH STRUPENIH SNOVI, DODATKOV: - SODIUM FLUORID - XILOTOL - SLADKOR - KONZERVANSI - BARVILA IN UMETNE AROME - ABRAZIVI (klasicna sredstva za beljenje, puliranje zob, t.i. peskanje) - IN VELIKO DRUGIH, KI JIH V TEJ PASTI NI TA PASTA VSEBUJE TUDI ETERICNA OLJA TIMIJANA, LIMONE TER DRUGA IN COLOSTRUM TER JE BOGATA TUDI Z VITAMINI, REGENERIRA CELOTNO USTNO VOTLINO TER VZDRZUJE ZDRAVJE CELOTNEGA ORGANIZMA KO VZPOSTAVLJA MED DRUGIM ZDRAVO NARAVNO RAVNOVESJE V USTNI SLUZNICI TER VOTLINI. KOZNO TKIVO UCINKOVITO OBVARUJE PRED BOLEZNIMI IN S SVOJIMI UCINKOVINAMI POZDRAVI POSKODOVANO SLUZNICO IN TKIVA. S SVOJIM GLOBINSKIM DELOVANJEM KREPI DLESNI IN JIH SCITI PRED KARIESOM TER OBLOGAMI, POMAGA PRI SENSIBILNOSTI ZOB NA VROCE IN HLADNE PIJACE TER DA TAKOJSEN IN DOLGOTRAJEN SVEZ DAH. POSEBEJ PRIPOROCENA UPORABA TE PASTE PRED IN PO ZOBOZDRAVNISKIMI POSEGI - PREVERJENO TUDI V CASU GRANOLOMA IN ODLICNO!!! KOMPATIBILNO S HOMEOPATSKIMI ZDRAVILI. KUPIS GA LAHKO TUDI V VSEH LEKARNAH SANALABOR, 7€ CCA. VERJEMI - ODLICNA IN NARAVNA BREZ KLASICNIH KEMMIKALIJ, KOT VSE DRUGE!!! CIMPREJ POZDRAVI VSE TEGOBE Z DLESNIMI! LEP POZDRAV!
2017 12 16