Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

BLOKIRANJE - POMOC

Pozdravljene, zasledila sem da mi pri enem butiku pise “uporabnica je blokirana” ali nekaj v tem smislu. Ampak me zanima kako se sploh blokira, saj jaz tega ne znam. Ali je mozno da je ta uporabnica blokirala mene ali kako? lp
2019 05 22
Tam kjer piše "Uporabnica je blokirana" je točno tista uporabnica MB blokirana. To pomeni, da ona ne more več prodajati na butiku, ker je prekršila pravila in jo je adminka blokirala. Nima veze z vami, ni blokirana samo za vas ali kaj takega ampak na splošno - ne more več normalno uporabljati strani in ne more prodajati.
2019 05 23
Okej, najlepsa vam hvala!:D
2019 05 23
Ne želim odpirati nove tema in bom postavila vprašanje tukaj. Zanima me zakaj je uporabnica: ferplay blokirana? Ima same pozitivne odzive in tudi sama sem sodelovala z njo in bila zelo zadovoljna. Lahko kdo pojasni v čem je bil problem?
pred 23 dnevi, 23:59
> _Aery_: > Ne želim odpirati nove tema in bom postavila vprašanje tukaj. > Zanima me zakaj je uporabnica: ferplay blokirana? Ima same pozitivne odzive in tudi sama sem sodelovala z njo in bila zelo zadovoljna. Lahko kdo pojasni v čem je bil problem? :o nisem vedela, da je blokirana. Tudi jaz sem sodelovala z njo in sem bila zelo zadovoljna s sodelovanjem in odnosom.
pred 23 dnevi, 08:43
opažam, da se adminka drži pravila glede naročanja in preprodajanja. sem že večkrat zasledila, da so blokirani tisti profili, ki imajo vse možne številke čevljev in podobnega pa nobenih svojih slik
pred 22 dnevi, 12:52
kaka pa so sicer pravila za blokiranje? ker vidim, da majo kake punce tudi po 10 negativnih odzivov, pa še kr lahko sodelujejo tle... gre na predlog al kako? sicer res, da sam vidiš, in se sam odločiš al boš sodeloval, sam mogoče je vseeno smiselno take kenslat. kaj mislite ve?
pred 22 dnevi, 09:15
https://mojbutik.si/help/7/kaj-pomeni-uporabnik-je-blokiran
pred 21 dnevi, 13:27
to vem, ja. bolj je mene zanimalo bolj v smislu kot piše zgoraj - in sicer koliko negativnih odzivov je predvidenih za blokiranje.
pred 16 dnevi, 12:11