Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Pogovori /

Izgubljen denar in izdelek???

Potrebujem pomoc z eno od uporabnic prislo je do zapleta zal se še vedno ni nc reslo baje da je denar poslala ampak nic prosim pomagajte
2019 06 27
Tudi jaz sem v ponedeljek poslala eni uporabnici artikel, pa ga ni prejela. Do sedaj je še vedno vse prišlo, tudi denar, res pa je, da sem poslala kot navadno pošiljko.
2019 07 06
Pozdrqvljeni, z enim uporabnikom sva se dogovorila, da mi nakaže denar na trr, jaz pa mu pošljem izdelek. izdelek sem poslala, on pa mi ni nakazal denarja in ne kaže, da ga namerava. opozorila sem ga, naj poravna obveznosti. imate takšne izkušnje? kako ste rešili zadevo?
2019 08 10
Pozdravljeni, z eno uporabnico sva bili dogovorjeni, da bova menjali stvari (jaz njej bundo ona meni srebrno verižico) na določen dan. Seveda sem se držala dogovora in poslala bundo, dobromisleče da bo tudi ona posalala kar je obljubila. Vendar ni. Še dan danes sem ostala brez bunde in verižice. Gre za zelo podlo dejanje. Gre za uporabnico - ahauerr1. Prosim admina da naj take uporabnike blokira. Jaz bom že preživela brez tiste ene bunde. Določene uporabnice si pa žal ne morejo privoščiti novih artiklov in jih zato menjajo. Hvala. Lepo pozdrav.
2020 01 01