Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Osvežujte butik, številni vaši artikli so nevidni!!!

In to velja za vse uporabnice. Če se daste na nek portal, potem tam sodelujte. Če ne sodelujete, raje prosite admina, da vaš profil zbriše. Ne pa da je polno profilov, v katerih si človek ne more ogledati ponudbe, ker ne vidi fotk. Normalno, da če ste oglas za neke hlače naložile leta 2017, je to za sistem Mojega butika očitno že prazgodovina in morate oglas naložit znova. Drugače fotk v oglasu ne vidimo in vi hlač ne morete prodati. Torej: skrbite za videz svojih butikov in redno osvežujte ponudbo in povejte to tudi vsem tistim, ki imajo v profilih prazne ikonce fotk. Naj stvari še enkrat naložijo, da bodo fotke zopet vidne. Vsem. Hvala ❤️
2019 07 02
Hvala Antika za napisano. Se popolnoma strinjam. Vidim pa problem pri puncah, ki že leto ali več niso dejavne... menim, da se bi moralo takim uporabnicam profil avtomatsko zapreti.
2019 07 02
Ja, no, nekatere pa so dejavne, samo kakšne artikle so že pred dvema ali tremi leti naložile in se jih več niso dotaknile. To tako ne gre. Treba je kaj refreshat ali pa tiste artikle znova naložit. Drugače jih sedaj nihče ne vidi. Čuden je butik s polovico nevidnih fotk.
2019 07 03
Ja meni se je isto zgodilo z nekaterimi artikli.. ampak niso bili tok dolgo nazaj nalozeni >:(
2019 07 04
> linnieminnie: > Ja meni se je isto zgodilo z nekaterimi artikli.. ampak niso bili tok dolgo nazaj nalozeni >:( Hm, priznam, da mi je delovanje Mojega butika čedalje manj jasno :( Kolikor vem je to franšiza, ki deluje v večih državah, ampak bolj kilavo. Vsaj v Sloveniji. Trenutno neki pri pregledu statistike ne dela :( pravzaprav skoraj skoz neki ne dela.
2019 07 05
Zadnje čase opažam tudi, da nekaterim manjka profilna slika. Ne da imajo ono sivo silhueto ampak kaže prav kot, da slika ne deluje.
2019 07 06
Zadnje dni ne delujejo niti nastavitve. Števec ogledov v nastavitvah je mrtev, skoz kaže nulo. Ravno tako je nemogoče s telefona napolniti članstvo za Moje storitve v Nastavitvah. A tukaj sploh je še kdo admin ali ni več nikogar? 😡
2019 07 06
Jaz mislim,da tle ni nobenega,ki bi malo poštimal zadeve... Par zadev, ki mene motijo: - ni fotk, - prodaja se vse živo, čeprav je omejeno na oblačila,obutev ipd. - sodeluje folk, ki ima tud po 10 ali več negativnih odzivov... Škoda, z mal organizacije bi tale portal noro fajn laufal. Lp https://mojbutik.si/azzurra-2649
2019 07 26
> azzurra: > Jaz mislim,da tle ni nobenega,ki bi malo poštimal zadeve... > Par zadev, ki mene motijo: > - ni fotk, > - prodaja se vse živo, čeprav je omejeno na oblačila,obutev ipd. > - sodeluje folk, ki ima tud po 10 ali več negativnih odzivov... > Škoda, z mal organizacije bi tale portal noro fajn laufal. > Lp > https://mojbutik.si/azzurra-2649 Azzurra, absolutno se strinjam s tabo. Če bi bilo par študentov (ali kdor koli ze) adminov ki bi sem pa tja vrgli uč na Moj butik, bi vse stimalo. Se kaksen programer ali dva bi vsak dan samo pocekirala, ce vse laufa in popravila kar ne bi. To bi vsi lahko delali usput, poleg rednih sluzb. Bi pa portal potreboval urednika, ki bi te kategorije spravil v red in urejen portal bi se lahko odlično tržil, saj je modna niša vedno zanimiva. Pa mene sicer ne moti, ce kdo prodaja kaj drugega, razen mode. Jaz tudi dam vcasih gor kaj drugega. Ampak potem naj se za tiste druge reci naredijo posebne kategorije! Recimo, prosila sem, da naj naredijo kategorijo za otroke, ker ene mamice imamo veliko odvecnih reci in bi jih rade prodale. So naredili kategorijo. Ampak ta ne deluje. Kr neki. Ker je Moj butik je franšiza, pa tudi ne vem koliko ga lahko spreminjajo. No, najbrz bi slo. Samo nekdo bi se moral lotiti.
2019 07 30
Lahko bi imeli funkcijo block, kot na FB. Bi kar same blokirale retarde.
2019 07 31
> manilu: > Škoda, načeloma ne manjka veliko, pa bi lahko res lepo laufala stran. Bi pa rabili za to malo posluha s strani lastnikov portala. amen :) lp https://mojbutik.si/azzurra-2649
2019 08 01
Zakaj pa ne vidim več mojega posta zgoraj? A sem kaj takega napisala? o:) Očitno nekdo JE aktiven. x-)
2019 08 01
A veš, da sem se že včeraj zvečer vprašala kam je izginil tvoj post!!!! Mislila sem, da si ga sama pobrisala, zato nisem nič rekla. Wtf, očitno ga je nekdo pobrisal? Zakaj? Saj si povedala vse, kar je res!
2019 08 02
No pa še en moj komentar izbrisan... Res ne vem več kaj je tako problematično. hm... (A pridem čez nekaj dni pogledat, če je ta komentar še tu?)
2019 08 05
Kateri je izbrisan? Jaz vidim tega in tudi tistega prejšnjega, kjer si zapisala da so te pobrisal...
2019 08 06
1 2 Naslednja