Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Osvežujte butik, številni vaši artikli so nevidni!!!

In to velja za vse uporabnice. Če se daste na nek portal, potem tam sodelujte. Če ne sodelujete, raje prosite admina, da vaš profil zbriše. Ne pa da je polno profilov, v katerih si človek ne more ogledati ponudbe, ker ne vidi fotk. Normalno, da če ste oglas za neke hlače naložile leta 2017, je to za sistem Mojega butika očitno že prazgodovina in morate oglas naložit znova. Drugače fotk v oglasu ne vidimo in vi hlač ne morete prodati. Torej: skrbite za videz svojih butikov in redno osvežujte ponudbo in povejte to tudi vsem tistim, ki imajo v profilih prazne ikonce fotk. Naj stvari še enkrat naložijo, da bodo fotke zopet vidne. Vsem. Hvala ❤️
pred 14 dnevi, 21:06
Hvala Antika za napisano. Se popolnoma strinjam. Vidim pa problem pri puncah, ki že leto ali več niso dejavne... menim, da se bi moralo takim uporabnicam profil avtomatsko zapreti.
pred 14 dnevi, 23:10
Ja, no, nekatere pa so dejavne, samo kakšne artikle so že pred dvema ali tremi leti naložile in se jih več niso dotaknile. To tako ne gre. Treba je kaj refreshat ali pa tiste artikle znova naložit. Drugače jih sedaj nihče ne vidi. Čuden je butik s polovico nevidnih fotk.
pred 13 dnevi, 07:00
Ja meni se je isto zgodilo z nekaterimi artikli.. ampak niso bili tok dolgo nazaj nalozeni >:(
pred 12 dnevi, 18:16
> linnieminnie: > Ja meni se je isto zgodilo z nekaterimi artikli.. ampak niso bili tok dolgo nazaj nalozeni >:( Hm, priznam, da mi je delovanje Mojega butika čedalje manj jasno :( Kolikor vem je to franšiza, ki deluje v večih državah, ampak bolj kilavo. Vsaj v Sloveniji. Trenutno neki pri pregledu statistike ne dela :( pravzaprav skoraj skoz neki ne dela.
pred 12 dnevi, 00:51
Zadnje čase opažam tudi, da nekaterim manjka profilna slika. Ne da imajo ono sivo silhueto ampak kaže prav kot, da slika ne deluje.
pred 10 dnevi, 13:56
Zadnje dni ne delujejo niti nastavitve. Števec ogledov v nastavitvah je mrtev, skoz kaže nulo. Ravno tako je nemogoče s telefona napolniti članstvo za Moje storitve v Nastavitvah. A tukaj sploh je še kdo admin ali ni več nikogar? 😡
pred 10 dnevi, 14:03