Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Spletična in ponaredki

Punce pozdravljene. To temo sem odprla z namenom, da vas opozorim glede spletne prodajalne parfumov Spletična. Od njih sem namreč prejela ponaredek, ki izgleda točno tako kot original, vonja pa niti približno nima takega. Čisto sem razočarana. :s Ne kupujte pri njih, ni vredno nižje cene. Je imela še katera od vas v kratkem podobno izkušnjo? Kako ste zadevo razrešile? Javite se v to temo.
2019 07 02
> tjasaz: > Punce pozdravljene. > To temo sem odprla z namenom, da vas opozorim glede spletne prodajalne parfumov Spletična. Od njih sem namreč prejela ponaredek, ki izgleda točno tako kot original, vonja pa niti približno nima takega. Čisto sem razočarana. :s Ne kupujte pri njih, ni vredno nižje cene. > Je imela še katera od vas v kratkem podobno izkušnjo? Kako ste zadevo razrešile? Javite se v to temo. Pri Salmi.si (notino) sem kupla chanel nr5 bil je ponaredek brez certifikata itd. Vonj niti priblizno podoben.. oni seveda trdijo da parfum je original pa ni. Najboljse se je odpeljat do Trsta v Sephoro.. tam so 100% org. parfumi z certifikatom..
2019 07 23
jaz spletične ful ne maram, je pa res, da nisem nikol kupovala tam... mi je stran težka za gledat in grda :D dvomim pa, da so ponaredki, ne morejo si privoscit kaj takega... prej bi rekla, da majo kake stare parfume al slabo skladiscene...
2019 09 13
pa ste jih prijavili sweet.angel?
2019 09 30
Sama osebno ne vem kako so rešili, ker je bilo to med nadrejenimi. So pa rekli naj kupujejo njigove izdelke le prek spleta ali v lekarnah ter specializiranih prodajalnah.
2020 01 09
Za Notino ne vem, ampak dvomim da bi prodajali ponaredke. Za Spletično vem da niso ponaredki in imam dobre izkušnje z njimi.
2020 01 22