Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Spletična in ponaredki

Punce pozdravljene. To temo sem odprla z namenom, da vas opozorim glede spletne prodajalne parfumov Spletična. Od njih sem namreč prejela ponaredek, ki izgleda točno tako kot original, vonja pa niti približno nima takega. Čisto sem razočarana. :s Ne kupujte pri njih, ni vredno nižje cene. Je imela še katera od vas v kratkem podobno izkušnjo? Kako ste zadevo razrešile? Javite se v to temo.
2019 07 02
> tjasaz: > Punce pozdravljene. > To temo sem odprla z namenom, da vas opozorim glede spletne prodajalne parfumov Spletična. Od njih sem namreč prejela ponaredek, ki izgleda točno tako kot original, vonja pa niti približno nima takega. Čisto sem razočarana. :s Ne kupujte pri njih, ni vredno nižje cene. > Je imela še katera od vas v kratkem podobno izkušnjo? Kako ste zadevo razrešile? Javite se v to temo. Pri Salmi.si (notino) sem kupla chanel nr5 bil je ponaredek brez certifikata itd. Vonj niti priblizno podoben.. oni seveda trdijo da parfum je original pa ni. Najboljse se je odpeljat do Trsta v Sephoro.. tam so 100% org. parfumi z certifikatom..
2019 07 23
jaz spletične ful ne maram, je pa res, da nisem nikol kupovala tam... mi je stran težka za gledat in grda :D dvomim pa, da so ponaredki, ne morejo si privoscit kaj takega... prej bi rekla, da majo kake stare parfume al slabo skladiscene...
2019 09 13
Se strinjam. Tudi Nuxe izdelki niso original. Sama sem prek študenca delala v Sabex-u, ki je uvoznik za Nuxe in Bioderma in so večkrst dobivali klice in jim potrdili, da ima Spletična replike izdelkov.
2019 09 28
pa ste jih prijavili sweet.angel?
2019 09 30